عفو بینالملل خواستار توقف اجرای حکم اعدام جاوید دهقان زندانی بلوچ شد

من با عقیدهی تو مخالفم اما حاضرم که جانم را فدا کنم تا تو هم آزادنه عقیدهات را بیان کنی.
خبرگزاری هرانا – مصطفی ایلخانی زاده، نویسنده و مدیر مسئول موسسه فرهنگی آموزشی ادب در شهرستان بوکان روز سهشنبه ۷ بهمنماه، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد. ماموران امنیتی ضمن تفتیش منزل و دفتر کار آقای ایلخانی زاده، برخی از وسایل شخصی وی را ضبط کرده و با خود بردند.
ههنگاو: نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران در شهر سقز یک شهروند کُرد را بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند.
برپایه گزارش رسیده به سازمان حقوق بشری ههنگاو، روز شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۹ (۲۳ ژانویه ۲۰۲۱)، نیروهای امنیتی شهرستان سقز در استان کُردستان به منزل یک شهروند کُرد هجوم و اقدام به بازداشت ”افشین الهی“ کردهاند.
زینت میرهاشمی / فراسوی خبر … یکشنبه ۵ بهمن منتشر شده در وب سایتهای ایران نبرد و جنگ خبر
رژیم ولایت فقیه در واکنش به تهدید امنیت نظام، به موازات اعمال فشار در مورد زندانیان سیاسی، به دستگیری فعالان سیاسی، کارگری، معلمان، مدافعان محیط زیست و… می پردازد. هدف اصلی ایجاد رعب و وحشت برای خاموش کردن هر صدای مخالف است.
برگزاری مراسم گرامیداشت بر مزار نوید افکاری
نویدافکاری #نقضحقوقبشر #زندانیسیاسی #شیراز #زندانعادلآباد_شیراز09:47 - 17 January 2021
ههنگاو: یک شهروند کُرد یارسانی در شهرستان ساوه از توابع استان مرکزی با دستور بازپرس دادسرای این شهر بازداشت و مورد بیاحترامی قرار گرفته به نحوی که در صدد اقدام به خودکشی برآمده است.
برپایه گزارش رسیده به سازمان حقوق بشری ههنگاو، روز سهشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۹ (۱۲ ژانویه ۲۰۲۱)، یک شهروند کُرد پیرو آیین یارسان (اهل حق) باهویت ”جواد احمدی“ که اهل کرمانشاه و ساکن ساوه میباشد، به اتهام فروش اموال مسروقه (مال خری) بنابه دستور بازپرس شعبه یک دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ساوه بازداشت شده است.
10:07 - 13 January 2021
ههنگاو: یک شهروند کُرد در سنندج توسط نهادهای امنیتی ایران بازداشت و سرنوشتش نامعلوم است.
برپایه گزارش رسیده به سازمان حقوق بشری ههنگاو، روز شنبه ۲۰ دیماه ۱۳۹۹ (۹ ژانویه ۲۰۲۰)، یک شهروند اهل سنندج با هویت آرام یوسفی ۳۰ ساله توسط نیروهای اداره اطلاعات این شهر بازداشت شده است.
22:26 - 11 January 2021
ههنگاو:با احراز هویت یک شهروند دیگر که توسط نهادهای امنیتی ایران در شهر مهاباد بازداشت گردید، شمار بازداشتیهای این شهر به هفت نفر رسید.
۴۰ سال محکومیت برای ۳ جوان از شهروندان اهل شوش صادر شده است.
به گزارش کانون حقوق بشری نه به زندان – نه به اعدام، سه زندانی جوان از شهروندان شهرستان شوش، از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری آبان ماه ۹۸، به اتهام آتش زدن عکس خامنه ای، در مجموع به ۴۰ سال زندان محکوم شدند.
-با این اوصاف اکنون جمهوری اسلامی در کشوری که به عنوان دومین کشور دنیا پس از چین با شیوع گستردهی این ویروس مرگبار مواجه است تنها دولت دنیاست که مردم خود را از واکسنهای معتبر محروم میکند. حتا کُره شمالی به عنوان منزویترین رژیم جهان خواستار خریداری واکسنهای معتبر است.
یکمرجع تقلید واقعا کیست؟
سحرگاه امروز، تورج،کودک مجرم ۲۲ ساله که بیش از ۶ سال پیش از بابت اتهام “قتل” بازداشت و سپس به اعدام محکوم شد بود، در زندان نور اعدام شد.
به گزارش آرادا، سازمان مبارزه با نژادپرستی و افترا، به نقل از هرانا، صبح امروز یکشنبه ۶ مردادماه ۱۳۹۸، حکم یک کودک مجرم که بیش از ۶ سال پیش به اتهام قتل بازداشت و به اعدام محکوم شده بود، در زندان نور به اجرا درآمد.
سه زندانی اهل سنت به جرم "بَغی از طریق عضویت در گروه سلفی ها در حزب الفرقان و عضویت در جبهه همبستگی ملی برای سال ایران" به اعدام محکوم شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ، "حمید راستوبلا ، کبیر سعادت جهانی و محمد علی آرایش" ناگهان اعدام شدند و "خانواده های آنها از آخرین ملاقات محروم شدند".
بر اساس این گزارش ، این سه زندانی صبح روز پنجشنبه ۱۱ دیماه در زندان وکیل آباد مشهد اعدام شدند.
این سه نفر در سال 94 توسط وزارت اطلاعات دستگیر و در سال 98 به اعدام محکوم شدند ، اما احکام آنها پس از تأیید حکم اعدام توسط دیوان عالی کشور در آگوست سال جاری اعلام شد.
خبرهای رسیده حاکی از احتمال اعدام سه زندانی عقیدتی – سیاسی در زندان وکیل آباد مشهد و عدم پاسخگویی به خانواده این زندانیان و سردواندن آنها از طرف مسئولان این زندان است.
به گزارش کانون حقوق بشری نه به زندان – نه به اعدام ۱۲دیماه۹۹، در پی انتقال ناگهانی سه زندانی عقیدتی- سیاسی در زندان وکیل آباد مشهد به مکان نامعلوم، اخباری که از درون این زندان به بیرون درز پیدا کرده حاکی از اعدام این زندانیان حمید راست بالا، کجیر سعادت جهانی و محمدعلی آرایش است.
رسانهها نیز از درج جزئیات درباره درگذشت رسولی خودداری کردهاند اما ابراهیم افشار روزنامهنگار با سابقه، در یادداشتش تاکید کرده که رسولی در تهران و در «بیخبری رسانهها» از دنیا رفته است.
رسولی که در دهه 1970 میلادی دبیرکل کمیته ملی المپیک ایران بود، مهمترین نقش را در حضور کشور چین در رقابت های بازی های آسیایی داشته است. کشور چین که حالا ابرقدرت ورزش آسیا و جهان محسوب می شود، برای اولین بار در بازی های آسیایی 1974 تهران پای به این رقابت ها گذاشت که در آن زمان ژاپن قدرت اول قاره آسیا محسوب می شد.