روز جهانی زن در هشتمین سال دولت روحانی؛ نگاهی آماری-تفصیلی به وضعیت حقوق زنان و فعالان این عرصه در ایران
خبرگزاری هرانا – در تقویم جهانی، روز ۸ مارس برابر با ۱۸ اسفندماه، به عنوان روز جهانی زنان، جهت یادآوری مبارزات زنان برای دستیابی به حقوق برابر در جوامع مختلف نامگذاری شده است. این مناسبت در حالی در دنیا گرامی داشته میشود که حقوق زنان و دختران در اشکال گوناگون در ایران نقض میشود و نابرابری و بی عدالتی در حوزه حقوق آنان چشمگیر است، در این میان شماری از افرادی که برای زدودن این موانع تلاش کرده اند تحت فشار نهادهای امنیتی قرار گرفته اند، برخی در انتظار اجرای حکم هستند و تعدادی دوره محکومیت خود را در زندان سپری میکنند. به مناسبت این روز هرانا در مطلب پیش رو به ارائه گزارشی آماری-اجمالی از عمده ترین چالش های زنان ایرانی با توجه ویژه به دوره هشت ساله دولت حسن روحانی پرداخته است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز جهانی زن در حالی از راه می رسد که زنان و دختران در جمهوری اسلامی ایران همچنان با موانع و تبعیض های گسترده و سیستماتیکی که تمام جنبه های زندگی آنان را متاثر از خود کرده روبرو هستند. تبعیض علیه زنان در موارد مربوط به قوانین خانواده، حقوق کیفری، تحصیلات، شغل و زندگی اجتماعی و فرهنگی بسیار زیاد است. در نقطه مقابل این تبعیضات، زنان در ایران برای رسیدن به حقوق انسانی خود همواره بعنوان نیروی مترقی و پیش رو تلاش کرده اند، این تلاش ها البته بدون هزینه نبوده و نهادهای امنیتی-قضایی در ایران افراد فعال و مطالبه گر در این حوزه را زندانی کرده یا تحت فشار قرار داده اند.
اگرچه با آغاز ریاست جمهوری حسن روحانی در هشت سال قبل و وعده های انتخاباتی او، بسیاری امید به تغییرات سازنده داشتند اما واقعیت امر این است که اقدام موثر یا برجسته ای در راه تحقق و ابقای حقوق زنان ایرانی دیده نمی شود. هر چند نقض حقوق زنان و ریشه های آن در ایران بسیار گسترده تر از قوای مجریه است،
از آغاز دوره نخست ریاست جمهوری حسن روحانی تا این تاریخ که آخرین ماههای ریاست او است بنابر گزارشات گردآوری شده دستکم، ۷۲ مورد خودسوزی، ۳۰۴۸ خودکشی با ریشه های مرتبط با حقوق زنان، ۲۰ مورد ادعای تبعیض در محل کار ، ۲ مورد ختنه زنان، ۵۵۳ مورد قتل ناموسی، ۳۳۲۱۰ ازدواج کودک (دختران زیر سن ۱۸ سالگی)، و ۴۶۰ مورد حمله اسیدی علیه زنان گزارش شده است.
در این دوره ۸ ساله همچنین ۸۴ فعال حقوق زن به اشکال مختلفی از جمله آزار و بدرفتاری، دستگیری و زندان خودسرانه، هدف برخورد نهادهای امنیتی قرار گرفتند.
نقض حقوق زنان و دختران
حجاب اجباری – در میان آشفتگی های گسترده اجتماعی، حجاب اجباری یکی از شناخته شده ترین موارد نقض حقوق زنان در ایران است. بنا بر اعلام شورای حقوق بشر هر قانونی در مورد پوشش زنان، نقض آشکار تعهد دولت تحت میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی است. با این حال در ایران، هم در قانون و هم در عمل، زنانی که مخالفت خود را با قوانین حجاب اجباری نشان دهند، مجازات می شوند. هرچند طبق قوانین حکومت ایران، در صورت عدم رعایت حجاب اجباری برای زنان تا ۵۰۰۰۰۰ ریال جریمه نقدی و یا تا ۲ ماه زندان در نظر گرفته شده است اما در عمل، این شهروندان تحت عناوینی مانند “افساد فی الارض” متهم می شوند، اتهامی که تا ۱۰ سال حبس در بر دارد. در حالی که مجازات حبس در هر زمینه مربوط به پوشش اجباری نقض ماده ۹ قانون مجازات بین المللی حقوق مدنی است.
حق تحصیل – به گفته مدیر عامل جامعه حمایت از حقوق کودکان (SPRC)، تقریباً ۱ میلیون کودک در محلههای توسعه نیافته یا فقیرنشین در ایران زندگی می کنند که از تحصیل محروم هستند و ۴۹ هزار کودک به دلیل نداشتن شناسنامه یا اشتغال کاذب در مدارس تحصیل نمی کنند. در حالی که این آمار هر ساله نوسان زیادی ندارد، در طی همه گیری ویروس کرونا تقریباً آمار کودکان محروم از تحصیل سه برابر افزایش یافته است. دست کم نیمی از این جمعیت را دختران تشکیل می دهند.
علاوه بر دختران جامانده از تحصیل به دلایل عمومی مانند فقر، نداشتن شناسنامه و یا اشتغال کاذب، دسته ای از دختران از تحصیل تعمدا محروم شده اند، تا این تاریخ، ۴۱۴۲ دانش آموز دختر به دلایلی چون ازدواج های زودهنگام یا عدم اجازه خانواده، از تحصیل بازماندهاند.
حقوق فرهنگی – برخلاف ماده ۱۵ میثاق بینالمللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی رقصیدن و آواز خواندن زنان ایرانی در مجامع عمومی ممنوع است. همچنین علیرغم غیرقانونی نبودن ورود زنان به استادیومهای ورزشی، طی سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹ دستکم تلاش ۱۴۷ نفر زن برای ورود به استادیوم ها بی نتیجه مانده و همینطور ۴ ورزشکار زن به دلیل قوانین ازدواج و نابرابری حقوق زنان از سفرهای ورزشی به خارج کشور منع شدهاند.
ازدواج و خانواده – همچنین مغایر با این میثاق نامه، زنان ایرانی تقریبا در تمامی جنبههای زندگی خانوادگی ازجمله ازدواج، طلاق، حضانت و سرپرستی فرزند با تبعیض مواجه هستند. از سوی دیگر زنان متاهل بدون اجازه همسر امکان دریافت گذرنامه ندارند. به علاوه زنان ایرانی متاهل در تعیین محل زندگی خود نیز حقی ندارند. بنا بر قوانین ایران شوهر حق دارد، در صورتی که شغل همسر خود را مغایر با “ارزشهای خانوادگی” تشخیص دهد، از ادامه فعالیت او جلوگیری کند. همچنین زنان ملزم به تامین نیازهای جنسی شوهر خود هستند. شورای حقوق بشر سازمان ملل پیشتر نابرابری در ازدواج را برخلاف ماده ۲۳.۴ میثاق بینالمللی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی عنوان داشته بود.
در این دوره هشت ساله تلاش های آشکاری از سوی فعالان این عرصه برای مطالبه زدودن تبعیض ها برگزار شد که با نقض اصل آزادی تجمعات و آزادی بیان توسط نهادهای امنیتی روبرو شد، از جمله در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، شش تن از شهروندان شهرستان مریوان در تجمع اعتراضی نسبت به قتل زنان و دختران با انگیزههای ناموسی توسط نیروهای ادارهی اطلاعات این شهرستان بازداشت و پس از بازجویی آزاد شدند. همچنین مورخ ۱۷ اسفندماه ۱۳۹۶، به مناسب هشتم مارس روز جهانی زن، شماری از فعالین مدنی در مقابل ساختمان وزارت کار اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی کردند که این تجمع با حضور گسترده نیروهای امنیتی به خشونت کشیده شد و عدهای از معترضان توسط نیروهای امنیتی مورد ضرب و شتم قرار گرفته و بازداشت شدند.
در انتهای این بخش، لازم به ذکر است طی هشت سال اخیر، ۷۲ مورد خودسوزی زنان، ۳۰۴۸ مورد خودکشی با ریشه های مرتبط با حقوق زنان، ۲۰ مورد تبعیض شغلی، ۲ مورد ختنه زنان، ۵۵۳ مورد قتل ناموسی، ۳۳۲۱۰ مورد ازدواج دختران کودک و ۴۶۰ مورد اسید پاشی نیز به ثبت رسیده است.
فعالان حقوق زنان
در دوره هشت ساله دولت روحانی، طی بازه زمانی ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹، مجموعا ۸۴ فعال در حوزه زنان از جمله ۸ مرد بازداشت شدند. همچنین طی تاریخ ذکر شده، ۲۲ تن مجموعا به ۱۶۲۷ ماه حبس و هشت میلیون و هشتصد هزار تومان جریمه نقدی و ۱۴۸ ضربه شلاق محکوم شدند.
از اتهامات عنوان شده در احکام صادره توسط مراجع قضایی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱۱ مورد اتهام اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور
۱۲ مورد اتهام تبلیغ علیه نظام
۶ مورد اتهام انجام عمل حرام با مصداق بی حجابی
۳ مورد اتهام تشویق و فراهم نمودن موجبات فساد و فحشا
۱ مورد اتهام توهین به مقدسات
۲ مورد اتهام همکاری با دولت متخاصم آمریکا علیه جمهوری اسلامی در موضوع زنان و خانواده
۳ مورد اتهام تشویق مردم به فساد و فحشا از طریق کشف حجاب
۱ مورد اتهام نشر داده مبتذل در فضای مجازی و بی حجاب حاضر شدن در انظار عمومی
۱ مورد اتهام بر هم زدن نظم عمومی از طریق شرکت در تجمعات اعتراضی در پی مرگ فریناز خسروانی
۱ مورد اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی
۱ مورد اتهام اخلال در نظم و آسایش عمومی
۱ مورد اتهام اشاعه فساد و فحشا از طریق کشف حجاب و پیاده روی بدون حجاب
۱ مورد اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور از طریق همکاری با رسانه های معاند
۱ مورد اتهام عضویت موثر در گروهک غیر قانونی و ضد امنیتی کانون مدافعان حقوق بشر، لگام و شورای ملی صلح
فعالان حقوق زن در زندان ها
یاسمن آریانی و منیره عربشاهی
یاسمن آریانی و منیره عربشاهی، فعالان مدنی و از مخالفان حجاب اجباری دوران محکومیت خود را در زندان کچویی کرج سپری میکنند. خانم آریانی در تاریخ ۲۱ فروردین ۹۸ بازداشت و به همراه مادرش منیره عربشاهی که یک روز بعد بازداشت شده بود، به زندان قرچک ورامین منتقل شدند. آنها نهایتا در تاریخ ۲۲ مرداد ۹۸ از زندان قرچک ورامین به بند زنان زندان اوین منتقل شدند و مجددا در تاریخ ۳۰ مهرماه امسال از بند زنان زندان اوین به زندان کچویی کرج تبعید شدند. این دختر و مادر زندانی مردادماه ۹۸ هرکدام از بابت اتهامات “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی، تبلیغ علیه نظام و تشویق و فراهم نمودن موجبات فساد و فحشا” به ۱۶ سال حبس تعزیری و در مرحله تجدیدنظر هرکدام مجموعا به ۹ سال و ۷ ماه حبس محکوم شدند. با استناد به ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی مجازات اشد یعنی ۵ سال و شش ماه زندان در خصوص هر یک از آنها قابل اجرا است. منیره عربشاهی، علیرغم تاکید پزشکی قانونی در خصوص عدم تحمل حبس تاکنون از رسیدگی پزشکی محروم مانده و با کارشکنی مسئولان کماکان دوران محکومیت خود را میگذراند. این در حالی است که پزشک متخصص غدد و پزشک مغز و اعصاب نیز پس از انجام آزمایشات به لزوم انجام عمل جراحی دیسک کمر و همچنین نمونهبرداری و جراحی غده تیروئید او تاکید کردهاند.
صبا کردافشاری و راحله احمدی
صبا کردافشاری و راحله احمدی، فعالان مدنی، به ترتیب در تاریخ ۱۱ خردادماه و ۱۹ تیرماه ۹۸، بازداشت شدند. خانم کردافشاری در تاریخ ۵ شهریورماه ۹۸ از بابت اتهام “اشاعه فساد و فحشا از طریق کشف حجاب و پیاده روی بدون حجاب” به ۱۵ سال حبس تعزیری، از بابت اتهام “فعالیت تبلیغی علیه نظام” به ۱ سال و ۶ ماه حبس تعزیری ” و از بابت اتهام “اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور” به ۷ سال و ۶ ماه حبس تعزیری و در مجموع به ۲۴ سال حبس تعزیری محکوم شد. او روز سهشنبه ۷ بهمنماه همراه با ضرب و شتم از بند ۸ زندان قرچک ورامین به بند ۶ این زندان منتقل شد. این زندانی بدون رعایت اصل تفکیک جرائم در کنار زندانیان متهم به جرائم خشن بسر میبرد. خانم احمدی مادر صبا کردافشاری در تاریخ ۱۹ آذرماه ۹۸ از بابت اتهام “اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور از طریق همکاری با رسانه های «معاند»” به ۳ سال و شش ماه حبس، از بابت اتهام “تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی” به ۸ ماه حبس و در مجموع به ۴ سال و ۲ ماه حبس محکوم شد. روز پنجشنبه ۴ دیماه خانم احمدی جهت انجام امآرآی به بیمارستان امام خمینی تهران اعزام شد. در جریان این اعزام به وی گفته شده که به دلیل فشار عصبی، دیسک بین مهرهها پاره شده و مهرههای ۳ و ۴ کمر وی نیز آسیب دیده است. این فشار عصبی در پی تبعید صبا کردافشاری، دختر خانم احمدی به زندان قرچک ورامین صورت گرفته است.
مژگان کشاورز
مژگان کشاورز، فعال مدنی و از مخالفان حجاب اجباری، روز پنجشنبه ۵ اردیبهشتماه ۹۸، در منزل شخصی خود و توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. وی نهایتا توسط شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر استان تهران، به اتهام “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی” به ۳ سال و شش ماه حبس تعزیری، از بابت اتهام “تبلیغ علیه نظام” به ۷ ماه حبس تعزیری و از بابت اتهام “تشویق و فراهم نمودن موجبات فساد و فحشا” به ۵ سال و شش ماه حبس تعزیری و از بابت اتهام “توهین به مقدسات” نیز به ۳ سال حبس تعزیری محکوم شد. با استناد به ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی مجازات اشد یعنی ۵ سال و شش ماه حبس تعزیری در خصوص خانم کشاورز قابل اجرا خواهد بود. لازم به ذکر است، روز شنبه ۱۵ آذرماه خانم کشاورز، از بند سیاسی زنان زندان اوین به زندان قرچک ورامین تبعید شد.
عالیه مطلب زاده
عالیه مطلب زاده، عکاس و فعال حقوق زنان، در تاریخ ۶ آذرماه سال ۹۵ در پی احضار تلفنی به وزارت اطلاعات بازداشت و در تاریخ ۲۹ آذرماه همان سال با تودیع قرار وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی، به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی از بازداشتگاه وزارت اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین آزاد شد. وی نهایتا در سال ۹۶، توسط دادگاه انقلاب تهران محاکمه و از بابت اتهامات اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور و تبلیغ علیه نظام به ۳ سال حبس تعزیری محکوم شد. این حکم نهایتا توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران به ریاست قاضی سید احمد زرگر عینا تایید شد. خانم مطلب زاده روز یکشنبه ۲۰ مهر ۹۹، پس از حضور در واحد اجرای احکام دادسرای اوین بازداشت و جهت تحمل دوران محکومیت خود به زندان اوین منتقل شد.
نسرین ستوده
نسرین ستوده در تاریخ ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ در منزل خود بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. به گفته وکلای خانم ستوده حکم وی در مجموع ۳۸ سال زندان با ۱۴۸ ضربه شلاق برای ۲ پرونده است؛ بابت پرونده اول ۵ سال زندان و بابت پرونده دوم ۳۳ سال زندان با ۱۴۸ ضربه شلاق. در رابطه با پرونده دوم، خانم ستوده در جلسه دادگاهی که در تاریخ ۹ دی ۹۷ در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران برگزار شد به صورت غیابی از بابت هفت عنوان اتهامی از جمله «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، فعالیت تبلیغی علیه نظام، عضویت موثر در گروهک غیرقانونی و ضد امنیتی کانون مدافعان حقوق بشر، لگام (حذف اعدام) و شورای ملی صلح، تشویق مردم به فساد و فحشا و فراهم آوردن موجبات آن و ظاهر شدن بدون حجاب شرعی در محل شعبه بازپرسی، اخلال در نظم و آسایش عمومی و نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی» جمعاً به ۳۳ سال حبس و تحمل ۱۴۸ ضربه شلاق محکوم شد. در این پرونده طبق ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی ۱۲ سال از محکومیت ۳۳ ساله او به عنوان مجازات اشد قابل اجرا است. خانم ستوده در تاریخ ۲۹ مهرماه امسال از بند زنان زندان اوین به زندان قرچک ورامین منتقل شد.
در خطر اجرای حکم و محبوس شدن
ناهید شقاقی، اکرم نصیریان، مریم محمدی و اسرین درکاله (در انتظار بررسی مجدد پرونده)
اکرم نصیریان در تاریخ ۹ اردیبهشت ماه ۹۸ ، ناهید شقاقی در تاریخ ۲۵ اردیبهشتماه ۹۸، مریم محمدی در تاریخ ۱۷ تیرماه ۹۸ و اسرین درکاله در تاریخ ۶ مردادماه۹۸، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و در ماه های خرداد، تیر و شهریورماه همان سال با تودیع قرار وثیقه آزاد شدند. این ۴ فعال حقوق زنان توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشاری مجموعا به ۱۶ سال و هشت ماه حبس تعزیری محکوم شدند. با استناد به ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی مجازات اشد یعنی ۳ سال حبس تعزیری در خصوص هر یک از آنها قابل اجرا بود و این حکم نهایتا با عدم اعتراض به رای صادره برای هر یک با ۹ ماه کاهش به دو سال و سه ماه حبس تعزیری تقلیل یافت. با وجود احضار این شهروندان جهت اجرای حکم حبس، پرونده آنان با پیگیری وکلا جهت رسیدگی مجدد به دادگاه ارجاع داده شده است.
بنفشه جمالی (حکم بدوی صادر شده)
بنفشه جمالی، فعال حقوق زنان، در سال ۱۳۹۶ در جریان تجمع اعتراضی روز جهانی زن (۸ مارس) در تهران، همراه با تعداد دیگری از شرکت کنندگان در مراسم بازداشت و مدتی بعد آزاد شده بود. خانم جمالی بهمن ماه ۹۹ و در مرحله بدوی از بابت اتهام “تبلیغ علیه نظام” به یکسال حبس، پرداخت چهار میلیون تومان جزای نقدی، عدم استفاده از وسایل الکترونیکی هوشمند و شرکت در مرکز مشاوره ماوا در شهر قم محکوم شد. محکومیت حبس خانم جمالی به مدت ۵ سال به حالت تعلیق در آمده است.
رها (راحله) عسکری زاده (در انتظار اجرای حکم)
رها (راحله) عسکری زاده، روزنامه نگار، عکاس و فعال حوزه زنان، روز پنجشنبه ۷ آذرماه ۱۳۹۸ هنگام خروج از ایران در فرودگاه بین المللی خمینی بازداشت و نهایتا در تاریخ ۱۰ دیماه ۱۳۹۸ با تودیع قرار به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی از زندان اوین آزاد شد. خانم عسکری زاده، در مرحله بدوی توسط دادگاه انقلاب تهران از بابت اتهام “اقدام علیه امنیت ملی از طریق اجتماع تبانی” به ۲ سال حبس تعزیری، ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور، ۲ سال ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی و ۲ سال ممنوعیت از فعالیت در گروههای سیاسی و مطبوعات محکوم و نهایتا این حکم در مرحله تجدید نظر نیز عینا تایید شد.
نجمه واحدی و هدی عمید (در انتظار اجرای حکم)
نجمه واحدی و هدی عمید، فعالین حقوق زنان، در تاریخ ۱۰ شهریورماه ۹۷، به صورت جداگانه در منزل شخصی خود توسط ماموران اطلاعات سپاه بازداشت و آبان همان سال، با تودیع قرار وثیقه به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی از زندان اوین آزاد شدند. دادگاه انقلاب تهران از بابت اتهام “همکاری با دولت متخاصم آمریکا علیه جمهوری اسلامی در موضوع زنان و خانواده” هدی عمید را به ۸ سال حبس، ۲ سال محرومیت از عضویت در احزاب، گروهها و دسته جات سیاسی و فعالیت در فضای مجازی و رسانه و مطبوعات، ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور و ۲ سال محرومیت از اشتغال به وکالت دادگستری و نجمه واحدی را به ۷ سال حبس و ۲ سال محرومیت از عضویت در احزاب، گروهها و دسته جات سیاسی و فعالیت در فضای مجازی و رسانه و مطبوعات، ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم کرد. این حکم نهایتا در مرحله تجدید نظر نیز عینا تائید شد. هدی عمید، وکیل دادگستری به همراه نجمه واحدی، فارغ التحصیل علوم اجتماعی برای شهروندان علاقهمند «کارگاههای آموزشی شروط ضمن عقد» برگزار میکردند که برگزاری این کارگاه ها به عنوان مصداق اتهام مطروحه علیه این شهروندان عنوان شده است.
توشه؛ میانبری امن و سریع برای دریافت اخبار در زمان فیلترینگ
ماهنامه ی خط صلح – پروژه “توشه” که بیش از دو سال است راه اندازی شده، این امکان را برای کاربران فراهم می کند که فایل های ویدئویی، متنی و سایر محتوای دیجیتال موجود در اینترنت را، از طریق یک کانال ماهواره ای به همین نام، به صورت رایگان دریافت کرده و به کامپیوترهایشان منتقل کنند. اهمیت این روش ارسال و دریافت اطلاعات که برای اولین بار در جهان توسط تیم پروژه توشه راه اندازی و در اختیار کاربران فارسی زبان قرار گرفته است، در مواقعی که دسترسی به اخبار و اطلاعات با توجه به فیلترینگ گسترده در ایران محدودتر می شود، مضاعف می شود.
در این شماره از خط صلح با میلاد حسینی کشتان، مدیر محتوا و شبکه های اجتماعی پروژه توشه، گفتگویی داشتیم. آقای حسینی کشتان در ایران از رشته مدیریت صنعتی فارغ التحصیل شده و در سال های اخیر در جهت تحقق آزادی های اجتماعی و حقوق بشر با سازمان ها و کمپینهای متعددی از جمله سازمان اتحاد برای ایران، کمپین حق حیات ایران و کمپین نه به حجاب اجباری همکاری داشته است.
آقای حسینی کشتان، در جریان اعتراضات سراسری در دی ماه، دولت ایران مجدداً اقدام به فیلتر کردن شبکه های اجتماعی کرد. در زمانی که دسترسی به اخبار و اطلاعات با توجه به این فیلترینگ گسترده در ایران بسیار محدود شده بود، “توشه” یکی از معدود ابزارهایی بود که دسترسی به اخبار از طریق آن برای شهروندان میسر بود. از تجربه خودتان در این دوران بگویید.
همان طور که فرمودید، با شروع اعتراضات سراسری و افزایش فیلترینگ اینترنت و قطع کامل دسترسی مردم به شبکه های اجتماعی از جمله تلگرام، مردم در ایران بیش از پیش به راه های جایگزین برای دریافت اخبار و اطلاعات آزاد نیاز داشتند و سرویس توشه چنین امکانی را فراهم می کرد. در همان روزهای اولیه اعتراضات اهمیت سرویس توشه برای من روشن شد، به این ترتیب که یک پست ما در خصوص نحوه استفاده از سرویس توشه برای دریافت اخبار اعتراضات و فیلترشکن ها در شبکه های اجتماعی بیش از ۲۵۰ هزار بار دیده شد. من و دیگر همکارانم در بخش تهیه محتوا از نقش موثر سرویس توشه در انتقال اخبار سانسور نشده و فیلترشکن ها، بسیار هیجان زده بودیم و همکارانم روزانه، ساعت ها برای جمع آوری اخبار و ویدئوها از وب سایت های خبری و شبکه های اجتماعی وقت صرف می کردند. نتیجه آن ارسال روزانه بسته کامل خبری شامل مهم ترین رویدادهای روز، تحلیل کارشناسان و داغ ترین مطالب شبکه های اجتماعی با حجم حدوداً ۵۰۰ مگابایت بود. هم چنین به کمک یکی از ناشران همکار توشه به نام “پسکوچه” روزانه بسته ای به حجم ۴۰۰ مگابایت شامل بیش از ۳۰ نوع فیلترشکن مختلف برای همه نوع سیستم های عامل را ارسال می کردیم.
آیا شما از قبل پیش بینی چنین شرایطی را کرده بودید؟
بله کاملاً. جالب این که شروع اعتراضات سراسری هم زمان بود با تعطیلات سال جدید میلادی و برای همین در آن زمان من و چندین نفر دیگر از همکاران در مسافرت به سر می بردیم. خوشبختانه به دلیل پیش بینی های قبلی خیلی زود برنامه های توشه را با توجه به شرایط تغییر دادیم و به بهترین شکل توانستیم پاسخگوی نیازهای کاربران باشیم. مهم ترین نیازها دریافت آخرین اخبار سانسور نشده از شرایط کشور و فیلترشکن های به روز و مطمئن بود که پیش تر در مورد چگونگی ارسالشان توضیح دادم. پیش بینی دیگر ما برای چنین شرایطی کوچک تر کردن بسته های ارسالی توشه بود تا از این طریق زمان دریافت بسته ها کاهش یابد.
طی این دوران، آیا گزارشی از این که ماهواره یاهست و به صورت خاص کانال توشه هدف پارازیت قرار گرفته باشد، دریافت کردید و آیا اساساً این پارازیت ها به میزانی بود که تاثیری بر کیفیت و امکان دریافت سیگنال های توشه بگذارد و دریافت فایل ها را ناممکن کند؟
بله، براساس اخباری که از داخل ایران توسط کاربران شبکه های اجتماعی -به خصوص در توییتر- منتشر شده است، بسیاری از کانال های ماهواره ای از جمله بیبیسی فارسی و شبکه منوتو در دوران اعتراضات تحت تاثیر پارازیت در شهرهای متعددی در سراسر کشور قرار داشتند. این پارازیت ها روی ماهواره های یوتلست، هاتبرد و یاهست وجود داشته و بنابراین کانال توشه هم از این موضوع مستثنی نبوده است. ولی ما به طور خاص در یک نظرسنجی تلگرامی در تاریخ ۲۱ دی ماه از کاربران توشه در این باره سوال کردیم که ۵۷ درصد پاسخ دهندگان وجود پارازیت روی کانال توشه در زمان اعتراضات سراسری را تایید کردند. پاسخدهندگان از سراسر کشور در این نظرسنجی شرکت کرده بودند و به ترتیب استان های تهران، اصفهان، گیلان، فارس و خراسان رضوی بیش تر میزان گزارش پارازیت را داشتند.
اما خوشبختانه سرویس توشه در مقایسه با کانال های ماهواره ای دیگر، شانس بیش تری برای مقابله با پارازیت دارد. به این صورت که مهندسین توشه بخشی از پهنای باند ارسال داده را به بازسازی محتوای در حال ارسال اختصاص داده اند که موجب ترمیم محتوایی می شود که به طور کامل دریافت نشده است. در شرایط خاص هم چون وجود پارازیت روی کانال که امکان دریافت فایل ها برای کاربران توشه دشوارتر است، ما سهم پهنای باندی که مربوط به ترمیم داده های ارسالی است را افزایش می دهیم تا کاربران بتوانند بدون مشکل و تنها با صرف اندکی زمان بیش تر برای ضبط، محتوای ارسالی را به طور کامل دریافت کنند.
در طی روزهایی که اعتراضات سراسری جریان داشت، محتوای ویژه ای برای مخاطبان با زمان بندی متفاوتی در نظر گرفته بودید و این که آیا بازدید شما تغییری داشت و در واقع با استقبال بیش تری مواجه شدید؟
همان طور که اشاره کردم در دوران اعتراضات ما اندازه بسته های ارسالی توشه را کوچک تر کردیم و به این ترتیب افراد با سرعت بیش تری قادر به دریافت محتوای مورد نظرشان بودند. در این دوران نیمی از بسته ارسالی روزانه را محتوای ویژه اعتراضات سراسری و فیلترشکن ها تشکیل می دادند.
در دوران اعتراضات سراسری آمارهای استفاده از سرویس توشه به طور چشمگیری افزایش داشت. با وجود این که به دلیل ماهیت آفلاین بودن سرویس توشه نمی توان آمار دقیقی از کاربران توشه داشت، اما داده های ما نشان می دهد که تعداد کاربران توشه در یک هفته اول اعتراضات سراسری حداقل شش برابر بیش تر از آمار کاربران یک هفته پیش از آن بوده است. در مدت همان یک هفته بیش از ۲۱ هزار نفر نرم افزار توشه را به طور مستقیم از وب سایت ما یا گوگلپلی دانلود کرده بودند و این در حالی است که ما آماری از تعداد دانلود نرم افزار از طرق دیگر از جمله تلگرام نداریم.
برنامه توشه برای آینده و شرایط مشابه چیست؟
خوشحالم که در این جا خبر از افزایش ۴۰ درصدی پهنای باند توشه در روزهای اخیر بدهم و امیدوارم این تغییر کمک موثری در تسریع ارسال برنامه ها به کاربران کند.
هم چنین ما اخیراً امکان جدیدی را روی سرویس توشه آزمایش کردیم که افراد می توانند تنها محتوای مورد نظر خودشان را با توجه به یک جدول زمان بندی دریافت کنند و نیازی نیست که حتماً همه بسته روزانه را دریافت کنند. این امکان در شرایط مشابه کمک موثری به کاربرانی می کند که برنامه های معمول توشه را نمی خواهند و تنها به دنبال دریافت اخبار یا فیلترشکن از طریق سرویس ما هستند.
تیم تهیه محتوای توشه هم همواره آمادگی کامل برای ارسال محتوای جامع و مناسب در چنین شرایطی را دارد.
با تشکر از فرصتی که در اختیار خط صلح قرار دادید.
ضرورت پژوهش پیرامون مجازاتهای جایگزین اعدام در جرایم مواد مخدر/ محمد مقیمی
ماهنامه خط صلح – مجازات اعدام به عنوان مجازاتی برگشتناپذیر همواره یکی از موضوعات بحثبرانگیز حقوق کیفری بوده است و موافقان و مخالفان آن نیز همیشه دلایلی برای دفاع از نظر خود ارائه دادهاند. اما آنچه مسلم است در فقه کیفری اسلام نیز اعدام مجازاتی استثنائی است و به مواردی مانند قصاص و حدود محدود شده، قصاص که حقی شخصی است و به ولی دم اعطا گردیده و حدود نیز موارد محدودی است که اثبات آن بسیار دشوار میباشد. از سوی دیگر، در قرآن کریم حرمت قتل نفس در آیات متعددی مورد تاکید قرار گرفته است، برای نمونه در آیهی ۳۲ سوره مائده، نجات یک انسان مانند زنده کردن همهی انسانها و کشتن یک انسان مانند کشتن همهی انسانها تلقی شده است که نشان از احترام به حق زندگی انسانها در شرع اسلام دارد.
از طرفی، از نظر حقوق بشری نیز حق زندگی سرمنشاء همهی حقهای بشری میباشد. بنابراین، مجازات اعدام با حق زندگی به عنوان منشاء همهی حقهای بشری در تعارض میباشد. سخن از نقدهایی که بر مجازات اعدام میرود و برشمردن نظر مدفعان این مجازات، نه هدف نگارنده میباشد و نه در این مختصر میگنجد. اما قدر مسلم این است که مجازات اعدام اگرچه حذف نشود و یا دستکم تا زمانی که حذف میشود، باید مجازاتی بسیار استثنائی باشد و به مواردی که در شرع محصور شده است، محدود شود.
یکی از مواردی که همواره انتقاد کنشگران داخلی و سازمانهای بینالمللی را برانگیخته است، موضوع مجازات اعدام در خصوص مجرمان مواد مخدر میباشد. در این خصوص علاوه بر موارد پیشگفته، در انتقاد به مجازات اعدام به این نکته نیز باید توجه داشت که جرایم مربوط به مواد مخدر باید ریشهیابی شده و به کندوکاو راجع به علل و عوامل آن پرداخت، اعدام مجرمان مواد مخدر، تنها پاک کردن صورت مسئله میباشد. در عمل نیز آمار نشان داده است که مجازات اعدام تا کنون نتوانسته از ارتکاب این جرایم بکاهد و ما شاهد گسترش روزافزون آن بودهایم.
بنابراین، شایسته است از مجازاتهای جایگزین اعدام در جرایم مربوط به مواد مخدر استفاده گردد و این مهم باید بیش از پیش مورد توجه حقوقدانان (وکلا، قضات و اساتید دانشگاهها) و دانشجویان قرار گیرد و مورد پژوهشهای علمی-حقوقی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی قرار گیرد. مجازاتهایی مانند حبس (اگرچه حبس خود به دلیل مضرراتی که دارد، مجازاتهای جایگزین در مورد آن مطرح میباشد، ولی به دلیل ترجیح آن نسبت به اعدام میتواند مطرح شود)، دورهی مراقبت، خدمات عمومی رایگان، جزای نقدی، محرومیت از حقوق اجتماعی و غیره به عنوان مجازاهای جایگزین میتوان نام برد. نکتهی مهم این است که در تاسیس مجازاتهای جایگزین باید به ریشههای فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، جغرافیایی، روانشناسی، جامعهشناسی و غیره وقوع جرم توجه گردد. همچنین، اهداف مجازات که مهمترین آنها اصلاح و بازگشت مجرم به جامعه و دارای فایده بودن مجازات برای جامعه است را باید در نظر داشت. برای نمونه میتوان در مورد برخی از مجرمانی که شدت جرم آنان کمتر است و با توجه به شخصیت آنان، مجازات جایگزین خدمات عمومی استفاده کرد و یا برخی دیگر را به پژوهش در خصوص ریشهها و علل وقوع جرایم مواد مخدر به عنوان مجازات جایگزین محکوم نمود.
اتحادیه آزاد کارگران ایران خواستار آزادی جعفر عظیم زاده شد
خبرگزاری هرانا ـ اتحادیه آزاد کارگران ایران طی بیانیه ای خواستار آزادی جعفر عظیم زاده فعال کارگری، از زندان شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از اتحادیه آزاد کارگران ایران، بر طبق گفته خانواده جعفر عظیم زاده این زندانی سیاسی همچنان در اعتصاب غذا به سر می برد. در حالی که بیش از ۱۸ روز از اعتصاب غذای او گذشته است همچنان بر خواسته های خود پافشاری می کند و مسوولان نیز به خواسته های وی بی توجه اند. طبق آخرین اخبار به رغم آنکه جعفر عظیم زاده دچار ضعف جسمانی شدید شده، بینایی وی دچارمشکل شده و کلیه هایش درست کار نمی کند، مسوولان زندان از رسیدگی به وضعیت او امتناع می کنند.
از دهم اردیبهشت ماه جاری، جعفرعظیم زاده، رییس اتحادیه آزاد کارگران همراه با اسمائیل عبدی دبیر کانون صنفی معلمان در بند ۸ زندان اوین دست به اعتصاب غذا زده و خواستار آن بودند که پرونده های امنیتی برای فعالان صنفی و کارگری ملغا شود و این خواسته ی خود را به اطلاع همه رسانده بودند. همراه با این دو نفر محمود بهشتی لنگرودی نیز دست به اعتصاب غذای خشک زده بود که به وخیم شدن حال وی نامبرده را به بیمارستان منتقل کرده بودند.
اکنون محمود بهشتی لنگرودی و اسمائیل عبدی در خارج زندان به سر می برند اما جعفر عظیم زاده به رغم پیگیری خانواده و فعالان کارگری و اجتماعی، همچنان از جانب مسوولان زندان مورد بی توجهی قرار گرفته است. ما ضمن حمایت از خواسته های به حق این زندانی سیاسی، خواهان رسیدگی به وضعیت او، اجرای خواسته هایش و آزادی او و کلیه زندانیان سیاسی هستیم.
کانون مدافعان حقوق کارگر
نامه سرگشاده بیش از هزاروچهارصد تن از فرهنگیان و فعالان مدنی درباره معلمان دربند
خبرگزاری هرانا – بیش از هزارو چهار صد تن از فرهنگیان و فعالان مدنی طی نامه ی سرگشاده ای خواهان رسیدگی به وضعیت معلمان زندانی و مخصوصا محمود بهشتی لنگرودی شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امضا کنندگان در این نامه ضمن ابراز نگرانی درباره وضعیت محمود بهشتی لنگرودی، سخنگوی پیشین کانون صنفی معلمان که در اعتصاب غذا به سر می برد، خواستار توقف حکم و آزادی و اعاده دادرسی این معلم زندانی شده اند.
متن کامل نامه معلمان و فعالان مدنی به همراه اسامی امضاکنندگان که در اختیار هرانا قرار گرفته است، به شرح زیر است:
باسمه تعالی
مسئولان و ملت شریف ایران
با درود و سلام
همانطور که مستحضر هستید فرهنگیان دردمند سالهاست در تلاش هستند تا در حل مشکلات آموزش و پرورش اعم از تبعیض مالی و وضعیت مدارس در مناطق محروم و تغییر نظام آموزشی و… مشارکت نمایند که از مظاهر و نمودهای تعین عملی اقتصاد مقاومتی است. متأسفانه در این میان تنی چند از همکاران فرهیخته فرهنگی به دلایلی برخلاف قانون اساسی (از جمله اصول ۲۶ و ۲۷ قانون اساسی ج. ا. ا و همینطور مقاوله نامههای ۸۷ و ۹۸ سازمان بینالمللی کار و اعلامیه جهانی حقوق بشر ۱۹۴۸، میثاقین حقوق مدنی سیاسی ۱۹۶۶ و حقوق اقتصادی ـ اجتماعی و فرهنگی ۱۹۶۶ و اعلامیه هزاره سوم ملل متحد که از تعهدات حقوقی بینالمللی دولت ایران هستند) دستگیر شده و در حال حاضر در زندان بهسر میبرند.
اگر برآنیم تا به آرمانهای مصرحه در قانون اساسی و سند چشمانداز ۱۴۰۴ ابلاغی برسیم، به مصداق مقدمه واجب، واجب است و در راستای اصل ۸ قانون اساسی (به موضوعیت امر به معروف و نهی از منکر) این نامه را از باب فقهی نصیحه لائمه المسلمین مینویسیم و تأیید میکنیم. چرا که اگر مشکلات مطرح نشوند و انتقادی صورت نگیرد (که از جمله کارکردهای کرسیهای آزاداندیشی نیز همین است) نمیتوانیم به اوج اقتدار فرهنگی و علمی نائل آییم. اتهام این فرهنگیان خدوم روشنگری و نقد عملکرد بود.
جناب آقای محمود بهشتی لنگرودی یکی از همین اندیشمندان فرهیخته در بند است که به علت اعتراضش به حکم ناعادلانه ۹ سال زندان به خاطر فعالیتهای صنفی فرهنگیان از ۵ آذر ۱۳۹۴ در اعتصاب غذا به سر میبرد.
در این راستا از شما درخواست داریم:
از کلیه اختیارات و وظایف قانونی مسئولان محترم در تحقق عدل و داد و انصاف در نظامی جمهوری اسلامی ایران استفاده شود و اقدامات لازم جهت توقف اجرای حکم و آزادی محمود بهشتی لنگرودی تا اعاده دادرسی در دادگاهی صالح، علنی و با حضور هیأت منصفه انجام گیرد.. و بهطور کلی فکری عاجل برای فرهنگیان دردمند و در بند شود.
در آخر اعلام میداریم:
جان آموزگار دربند جناب آقای محمود بهشتی در خطر است و مسئولیت قانونی و شرعی سلامتی ایشان با شما بزرگواران است.
انتظاری جز عدالت و حس مسئولیت در قبال جان یک فرهنگی فرهیخته نمیرود.
امضا کنندگان:
۱- سارا ملک
۲- محمد حبیبی
٣-صدیقه پاک ضمیر
۴-سامان فهیمی
۵_مریم رنود
۶-شیرین رضایی
۷- پروین سلیمی
۸- بهروز حسینی
۹-سید مجیب آزاد
۱۰ لطیف روزیخواه
۱۱-سوسن ملک کندی
۱۲-محمدرضا رمضانزاده(بجنورد)
۱۳- ابوالفضل جلیلوند
۱۴-شهلا آتش سودا
۱۵-علی هراتی
۱۶-علی حاجی
۱۷-پروین اسفندیاری
۱۸- رحمان حسینی
۱۹- احسان میر
۲۰-منصور حسن پور
۲۱-مسعود زینال زاده
۲۲-حبیب خسروی
۲۳-علی . محمدی
۲۴-کبری ذوالقدر
۲۵-مهدی صمدیان
۲۶-علی اکبری
۲۷-اکبر خداداد
۲۸-علی حیدری
۲۹-قنبر توحیدی
۳۰-فرخنده قربانی مقدم
۳۱-مهرداد ملاعباسی
۳۲-علی کشاورز ترک
۳۳-نسرین چراغی
۳۴-زهره اسکندری
۳۵-صفیه بسیم
۳۶-حسن باقری
۳۷-مریم قاسم زاده
۳۸-محسن محرابی
۳۹-عبداله معتمدی کوچکسرایی
۴۰-محمدرضا غضنفری
۴۱-اشرف خیرخواه
۴۲-حبیب بیگى
۴۳-ساره برکاتى
۴۴-ناهید شریفی
۴۵-زهرا خماریان
۴۶-نسرین صالحی
۵۷-سیدعلی حسینی نسب
۴۸-محمد حکیم الهی
۴۹-فرنوش احمدی
۵۰-سارا سیاهپور
۵۱-لیاقت کیانی
۵۲-منیژه آزادی
۵۳-حبیب عزیزی
۵۴-یعقوب علی عبدی
۵۵-یعقوب یزدانی
۵۶-میر اقا رضازاده
۵۷-حسین ذوقی
۵۸-محمدرضا شجاعیان
۵۹-مسلم کریمی
۶۰-جواد جعفرقلی پور
۶۱-نسرین پورحصیری
۶۲-سکینه رزق خواه
۶۳-محمود معمار همدانی
۶۴-علی اسماعیلی
۶۵-غلامرضا خسروی
۶۶-مرتضی آقا بیگی( دلیجان)
۶۷-مهدی فتحی
۶۸-فرحنازسلیمی خوشبخت
۶۹-مریم زیرک
۷۰-رجب زاده
۷۱-علی حسین ترابی
۷۲-سعید کرد کریمی
۷۳-رضا شاهملکی
۷۴-افشار مرادیس
۷۵-رضا سیدی پور
۷۶-محمد عباس زاده
۷۷-میترا سالاری
۷۸-محسن حسن پور
۷۹-رضا عذیری
۸۰-دل آسا شعبانی
۸۱-کیوان دامیان
۸۲-علی جعفری
۸۳-فریدهموسوی
۸۴-فریبا شمسی
۸۵-حسین عبداللهی
۸۶-شعله آقابیگی
۸۷-خدیجه سادات طباطبایی
۸۸-محمد زوالفیان
۸۹-شیرین کوزه گر
۹۰-سکینه حسینی
۹۱-توکل پیرعلایی
۹۲-مقدادمحمودی
۹۳-عبدالرضا برزیده
۹۴-ایوب محمدی
۹۵-معصومه شعبان زاده
۹۶-مهنازسادات الهامی
۹۷-علی اکبر ابراهیمی
۹۸-هما هوشیار
۹۹-ولی میرزاسیدی
۱۰۰-کیا شاهری
۱۰۱- خلیل دلشاد
۱۰۲-محمود اسدی
۱۰۳-پری فرید همتی
۱۰۴-علی غلامعلی زاده
۱۰۵-اصغر مصلح خرمی
۱۰۶-ماه پری فرید همتی
۱۰۷-آیت اله یعقوبی
۱۰۸-احمد نجفی
۱۰۸-سیدحعفرحسینی
۱۰۹-سیدحسین حسینی
۱۱۰-سید رضاحسینی
۱۱۱-سید غلامرضا حسینی
۱۱۲-رضا دلخوش
۱۱۳-اکرم دلخوش
۱۱۴-سیدابولقاسم حسینی
۱۱۵-سید ابوالحسن حسینی
۱۱۶-هادی شیری
۱۱۷-مراد حاجی
۱۱۸-عبدالمحمد وحیدی راد
۱۱۹-علیرضا قربانی شاهکوچکی
۱۲۰-سعید شوکتی
۱۲۱-محمد رضا شمس
۱۲۲-سیده لیلا علوی
۱۲۳-منوچهر خطیر
۱۲۴-خاکساری
۱۲۵-خدیجه پاک ضمیر
۱۲۶-محمد دهقانی
۱۲۷-مژگان طاهرخانی
۱۲۸-محمدحسن پوره
۱۲۹-فاطمه مومنی
۱۳۰-محمدرضاترکاشوند
۱۳۱-محترم زواری
۱۳۲-جواد تقی پور
۱۳۳-عسکری اقبالیان
۱۳۴-سلام حمید یزدانی
۱۳۵- ناهید سمنانی
۱۳۶-جواد پردی
۱۳۷-رضا پوررحمانی
۱۳۸-پرویز پنجه علی
۱۳۹-کبری میرزاآقایی قاضی محله
۱۴۰-مهدی سعیدی
۱۴۱-مهرداد زکی زاده بختیاری
۱۴۲-.مجید اینانلو
۱۴۳-حسن شهبازى
.۱۴۴-خلیل مرامی
۱۴۵-هجیر پرتاه
۱۴۶-مرتضی اکبر اشرفی
۱۴۷-نرگس ملک زاده
۱۴۸-رفعت شهابی
۱۴۹-اکبر زارعین ریزی
۱۵۰-بهروز محمدی
۱۵۱-پروانه زحمانی
۱۵۲-محمد حسینی
۱۵۳-وحید وطن خواهی
۱۵۴-الهام کرمی
۱۵۵-فرزانه حیدری
۱۵۶-جلال نباتی
۱۵۷-افسانه خسروجردی
۱۵۸-مهران صادقی
۱۵۹-علیرضا خمر
۱۶۰-منیژه رئیسی
۱۶۱-مریم بابایی
۱۶۲-رضا کهزادی
۱۶۳-بهمن طاهرخانی
۱۶۴-مهدی غفوری
۱۶۵-مریم قدس
۱۶۶-رضا روحی
۱۶۷-مرضیه نوروززاده
۱۶۸-آزاد نمکی
۱۶۹-آذریعقوبیان
۱۷۰-زهرا عسگری
۱۷۱-داود رحمانی
۱۷۲-حسین خدایی
۱۷۳-رحیم نوری
۱۷۴-محمد کشاورز
۱۷۵-رضا اکبر شاهی
۱۷۶-مهدی ندایی
۱۷۷-محمد تاج احمدی
۱۷۸-پروین قربانی
۱۷۹-مهدی شیری
۱۸۰-خدیجه انصاری
۱۸۱-الیاس آزادی
۱۸۲-حسن آزادی
۱۸۳-مهین غفاری
۱۸۴-زیبا صدر
۱۸۵-جواد رنجبر نوری
۱۸۶-معصومه بیگم حسینی
۱۸۷-علی فهیمی فر
۱۸۸-هادی مبررزی
۱۸۹-رضا الله وردی
۱۹۰-علی دررودی
۱۹۱-سید علی حسینی
۱۹۲-سید اسماعیل حسینی
۱۹۳-محمد چنارانی
۱۹۴-سید محسن حسینی
۱۹۵-رضا مهرداد
۱۹۶- نعمت الله صادقی
۱۹۷- پیمان صادقی
۱۹۸–احمد دررودی
۱۹۹-زهرا بیکم حسینی
۲۰۰-سیدهادی دررودی
۲۰۱-سید حسین رضوی
۲۰۲-سید جواد حسینی
۲۰۳-علی اکبر دررودی
۲۰۴-مهدی وحدت
۲۰۵-مهدی نیکبخت
۲۰۶-حسین عباس نژاد
۲۰۷-رضا کمیلی
۲۰۸- محمد روحانی
۲۰۹-ابوالفضل کریمی
۲۱۰-محمد موسوی –
۲۱۱-مهدی قعله نویی
۲۱۲-علیرضا علی آبادی
۲۱۳- فرزانه فرهبد
۲۱۴-حسین موسوی
۲۱۵-محمود دررودی
۲۱۶-محمد حسن دررودی
۲۱۷-محمد قدمگاهی
۲۱۸-جعفر روزبه
۲۱۹- رضا دررودی
۲۲۰-مهدی حصاری
۲۲۱- حسن موسوی
۲۲۲-محمد رضا محمدی
۲۲۳-محمد حجتی
۲۲۴-عبدالهی
۲۲۵-معصومه پازکی
۲۲۶-خدیجه شاهسون
۲۲۷-مدبر درگاهی
۲۲۸-مریم ساغری
۲۲۹-ابوالقاسم احمدی آهنگرکلایی
۲۳۰-بهنام طراوتی فخر
۲۳۱-قاسم فلاح
۲۳۲-حسن یاوریان
۲۳۳-مجید صالحی
۲۳۴-لیلا سلیمی
۲۳۵-مرتضی عسگری
۲۳۶-خدیجه انصاری
۲۳۷-شبنم بهارفر
۲۳۸-زهرا جعفری
۲۳۹-علیرضا علم شاه بیگی
۲۴۰-علی غیاث ابادی فراهانی
۲۴۱-داود محمدی فتیده
۲۴۲-وحیده محجوب
۲۴۳-جواد بشیری
۲۴۴-میمنت ظریف
۲۴۵-مرتضی پرورش
۲۴۶-مهدی سعادتی
۲۴۷-لیلا همتی زاده
۲۴۸-حبیب رضاپور لاسکی
۲۴۹-محمد پاک نهاد
۲۵۰-شکوفه امامی
۲۵۱-بهناز صادقیان
۲۵۲-منیژه رحمانخواه
۲۵۳-سیدامیر سعیدی
۲۵۴-فاطمه جلالوند
۲۵۵-منصورقادریان
۲۵۶-کوروش رفیعی
۲۵۷-هزینه سبزی
۲۵۸-مرادعلی بیگی
۲۵۹-سیدحسن حسینی
۲۶۰-ناهید رئیسى
۲۶۱-اکرم مرادعلی بیگی
۲۶۲–عباس جعفری
۲۶۳.تیمورخرسند
۲۶۴-نصرالله مرادعلی بیگی
۲۶۵-فاطمه اخوان
۲۶۶-مهری حسن پور
۲۶۷-مریم شربت دار قدس
۲۶۸-غلامعباس رمضانی نیا
۲۶۹-لیلا صومعه
۲۷۰-سیروس نظری پور
۲۷۱-هادی عوض زاده
۲۷۲-مسعود عباسی.
۲۷۳-عشرت بستجانی
۲۷۴-مریم محبوبی
۲۷۵-عیسی سالاری سرخس
۲۷۶-حسین عرفان منش
۲۷۷-مریم غریقی
۲۷۸-زهرا فیروزی
۲۷۹-جواد افشار
۲۸۰-شهریار نادری
۲۸۱-سجاد طلوعی
۲۸۲-داود محمدی
۲۸۳-فاطمه روحانی
۲۸۴-عبدالله نوروزی خرقانی
۲۸۵-محمد حسن پهلوانزاده
۲۸۶- محمد مرادی
۲۸۷-مریم بور بوری
۲۸۸-زهرا گلشن
۲۸۹-رسول انصاری
۲۹۰-نرگس سیری
۲۹۱- داریوش محمدی
۲۹۲- خسروارشادی
۲۹۳-علی پیروز
۲۹۴-فرزانه ناظران پور
۲۹۵-حسین نوروزی
۲۹۶-عزیز قاسم زاده
۲۹۷-فایقه وحیدی
۲۹۸-علی میرزایی
۲۹۹-لیلا سلیمی
۳۰۰-ویداحق پرست
۳۰۱-حسین جلیلی
۳۰۲-جعفر محمودی
۳۰۳-خدیجه شیدایی
۳۰۴-عشوه مهری پرگو
۳۰۵-سودابه پورحصیری
۳۰۶-مهدی الهی نژاد
۳۰۷-محمد جواهری
۳۰۸-محبوبه رشیدی
۳۰۹-محمد صادق وفایی
۳۱۰- افسانه کرمی پور
۳۱۱- فاطمه میرزایی
۳۱۲- علیرضا ملایری
۳۱۳-میثم ساغرچی
۳۱۴-علی رضوانی
۳۱۵-رحمت اله خانجانی
۳۱۶- رضا داودی
۳۱۷-اسداله حیرانی
۳۱۸-مژگان مختاری
۳۱۹-رباب دلخون
۳۲۰-خاطره میرشکار
۳۲۱- مجید جابری
۳۲۲- بهنام طراوتی فخر
۳۲۳-افسانه کرمی پور
۳۲۴-مرضیه مدانلو
۳۲۵-زهرا مجردی
۳۲۶- صالح مرادی
۳۲۷-سید حسین موسوی
۳۲۸- فریدون خالدیان
۳۲۹-شعیب الرحمان خدام
۳۳۰ یونس ولیزاده
۳۳۱- امیر گلپریان
۳۳۲-کیومرث امیری
۳۳۳- همایون ملک محمدی
۳۳۴-عباس یگانگی
۳۳۵- منصوره خوشخو ثانی
۳۳۶- رویا شجاعی
۳۳۷-عباس روزبهانی
۳۳۸-علی امامی
۳۳۹- عذرا رفیعی
۳۴۰-مسعود پناهی
۳۴۱-اعظم ادب
۳۴۲-فرزانه صالحی
۳۴۳-پروین نیکبخت
۳۴۴-فریده پاکدل
۳۴۵-فاطمه طاهری
۳۴۶-مهرناز اکبریان
۳۴۷- غلامرضا رستگار
۳۴۸-سحر محمدی
۳۴۹- زهرا اسدی
۳۵۰-معصومه رستمی
۳۵۱-سرحد آقایی
۳۵۲-حسن تقدسی
۳۵۳-حسین محمدی
۳۵۴-خسرو بهراملو
۳۵۵-ملیحه توکلی
۳۵۶-غلامرضا نظرى
۳۵۷-شمس الدین رشید پور
۳۵۸-غلام رضا خردمنش
۳۵۹-رشید پای فسرده
۳۶۰-علی مرادی
۳۶۱-کتایون رستمی جلیلیان
۳۶۲-ملیحه آقا محمدی
۳۶۳-فرشته خالقی
۳۶۴- علی اکبر محمدی
۳۶۵-صلاح زندی
۳۶۶-توران سرلک
۳۶۷-اعظم صداقتیان
۳۶۸- سعید سعادتی پور
۳۶۹- رسول حائری راد
۳۷۰- فریبا موسوی
۳۷۱-منصور اکبری
۳۷۲- ضیا محمدی
۳۷۳-نرگس نظری
۳۷۴- علی فروتن
۳۷۵- شاپور بوبرد
۳۷۶-اسفندیار اختری
۳۷۷-محمد دلخوش
۳۷۸-رحیم ولادن کردستانچی
۳۷۹–علیرضا نواصر
۳۸۰-خلیلی موحد
۳۸۱-فتح الله قاسمی
۳۸۲-حسین رضائی
۳۸۳-ابراهیم سلیمی
۳۸۴- اعظم خادمیان
۳۸۵- فاطمه قرا
۳۸۶- پروین منصوری
۳۸۷- لیلا یعقوبی
۳۸۸-شکوفه کوچه مشکی
۳۸۹- ملیحه توکلی
۳۹۰- ابراهیم ادیبی
۳۹۱- زینت ماحوزی
۳۹۲-زهرا امینی
۳۹۳- علی سخندان
۳۹۴-ربابه بهشتی
۳۹۵-زهراشاهسوند
۳۹۶-شهرام جمالی
۳۹۷-صفورا جهانشاهی
۳۹۸- علی اکبر ابراهیمی
۳۹۹- زهرا شریفان
۴۰۰- عذرا رفیعی
۴۰۱- ناهید فرزانه آزاد
۴۰۲-علی موحدی
۴۰۳-مهرزاد نظری پور
۴۰۴- علی زیاد زادهادهمی
۴۰۵-علی احمدی روزبهانی
۴۰۶- شهره بیگلری
۴۰۷- عباس قائم پناه
۴۰۸- علیرضاسعادت
۴۰۹-محمد پرستار
۴۱۰-پرستوعزتی امینی
۴۱۱-حمید جباری
۴۱۲-احد پیراسته
۴۱۳-مصطفی قنبری
۴۱۴-سید محمد موسوی
۴۱۵-سیران صنوبری
۴۱۶-مرضیه ساقی
۴۱۷-مهستی فدایی
۴۱۸-علیرضا سجادی فاتح
۴۱۹-محمود عباسی زاده
۴۲۰-حسین موحد احمدی
۴۲۱-سکینه وام خواه
۴۲۲-ملیحه کریم الدینی
۴۲۳-اکبر نیک ضمیر
۴۲۴-حسن محمدی
۴۲۵-عباسعلی خلویی
۴۲۶-حسن اعظمی
۴۲۷- مهری تقی زاده
۴۲۸-محسن محمدپور
۴۲۹-مرتضی مالکی
۴۳۰-غلامرضا کشاورز
۴۳۱-شکرالله کشاورز
۴۳۲-عبدالله استوار
۴۳۳-حبیب بهادر پور
۴۳۴-فرح عباسی
۴۳۵-اشرف عباسی
۴۳۶-محمود ملاکی
۴۳۷-مسعود عمرانی
۴۳۸-عالی بازدار
۴۳۹-علی نهاری-
۴۴۰-محمد داستان
۴۴۱–صمد رضوی
۴۴۲–روح الله محسنی
۴۴۳-حبیب بنافی
۴۴۴عباس ریحانی
۴۴۵-پیمان رحیمی
۴۴۶-علی احمدی فر
۴۴۷-محمدحسین خسروی
۴۴۸-پریچهر نویدی
۴۴۹-مینا خسروی
۴۵۰-شهلا مهر پویا
۴۵۱- مجتبی اکبری
۴۵۲-اصغر ارجمندی
۴۵۳-ولی اکبرزاده
۴۵۴-محمد مهدی وثوق
۴۵۵- تورج امینی
۴۵۶- وحید ملک محمودی
۴۵۷- پریسا عزتی امینی
۴۵۸- مرتضی سورانه
۴۵۹- زهرا خیاط پیشه
۴۶۰-مهدی حاج اسماعیلی
۴۶۱- مهین راد
۴۶۲-پروین حیدری
۴۶۳- نسرین مظاهری
۴۶۴-معصومه بشارت
۴۶۵-دلارام غریبزاده
-۴۶۶احمد نور
۴۶۷-محمدرضا بیاتی
۴۶۸-استان لرستان
۴۶۹-علیزصا بای
۴۷۰-فهیمه رضایی
۴۷۱-جمیله یمودی
۴۷۲محمد حشمت نیا
۴۷۳-وحید میرشکار
۴۷۴- زهرا ربیعی
۴۷۵-رضا محمودی
۴۷۶-خانم سیمین سیری
۴۷۷-سیدجوادحسینی
۴۷۸-حمیدرضا زندی
۴۷۹-عاطفه محمد اصغری
۴۸۰-اکرم دررودی
۴۸۱-علی کروشاتی
۴۸۲-مریم ملایی
۴۸۳-محمد دهقان
۴۸۴-مجید قیاسوند
۴۸۵-حسن ملوندی
۴۸۶-بهلول رضایی بختیاری
۴۸۷-معصومه دهقان
۴۸۸-جلال خوشوقت
۴۸۹پری بهشتی لنگرودی
۴۹۰- محسن شیردل
۴۹۱-فریده گرگانی
۴۹۲- بهناز بهارلو
۴۹۳-فاطمه صدیقی
۴۹۴-مسعود دلفانی
۴۹۵- سرور رضاوند
۴۹۶- حسین حسن زاده
۴۹۷-مهدی شعبانی
۴۹۸-روح الله شریعتی
۴۸۹- محمد ارکیان
۵۰۰-محمد رضا سروری
۵۰۱-محمد آقا محمدی
۵۰۲-محمد محسنی
۵۰۳-حمید مسعودی
۵۰۴-حسین روستا
۵۰۵-مجید گنودی
۵۰۶- ناهید بابازاده
۵۰۷-یوسف حاصلی
۵۰۸-پیروز احمدی
۵۰۹-علی سهیلی راد
۵۱۰-اکبر میر سالاری
۵۱۱-ضرغام یوسفی
۵۱۲-ابوالحسن حیدری
۵۱۳-احسان غلامی
۵۱۴-حسین معتمدی
۵۱۵-محسن آخوندزاده
۵۱۶-نرگس خناری نژاد
۵۱۷-رگس آقامحمدی
۵۱۸-زهرا گلسن
۵۱۹-, لیلا یعقوبى
۵۲۰-حبیب اله مرادعلى بیگى
۵۲۱-طاهره یوسفی
۵۲۲-مهدی رمضانی
۵۲۳-مجید مجد
۵۲۴-مصطفی دائمی
۵۲۵-عباس کاظمی
۵۲۶-سید غیاث نعمتی
۵۲۷-مهدی پوردیان
۵۲۸-الهه طاهری
۵۲۹-سوسن سیف
۵۳۰-فرحناز بسحاق
۵۳۱-شیرین کوزه گر
۵۳۲-معصومه سرخ مرد
۵۳۳- محمد علی پلنگی
۵۳۴-احمدشادابی
۵۳۵-هدایت اله کرمی
۵۳۶-اشرف السادات
۵۳۷-زهرا فرهاد کیا
۵۳۸-محمد عنبری
۵۳۹-داود دین محمدی
۵۴۰-طرزی
۵۴۱-رحیم امیری
۵۴۲-مانی نظری
۵۴۳-حسن مقدم
۵۴۴-شهلا شامنصوری
۵۴۵-محمد تقی غیبی
۵۴۶-علیرضا امیری
۵۴۷-حیدرعلی امینی
۵۴۸-فاطمه رحمانی
۵۴۹-مینو تنها
۴۵۰-شهرزاد علم باز
۵۵۱-ابوذر شهرکی
۵۵۲-محمد رضا بهنام نژاد
۵۵۳-علی رضا اصغری
۵۵۴-زهراکریمی
۵۵۵-مژگان عبدی
۵۵۶-حمیدرضاشجیعی
۵۵۷-محمود انجیدنیاسماعیل زاده
۵۵۸-جمیل محمودی
۵۵۹-مرضیه فتاحیان
۵۶۰-مریم اوقانی همدانی
۵۶۱-مریم رضایی
۵۶۲-فاطمه فینی زاده
۵۶۳-فاضل عباداله زاده
۵۶۴-مریم ایزدیان
۵۶۵-مهری حسنپور
۵۶۶-مستانه سید نژاد
۵۶۷-گیتی اسداللهی
۵۶۸-سینانوری
۵۶۹-ذبیح الله نوریان
۵۷۰-بانو نوریان دهکردی
۵۷۱-امین عظیمی
۵۷۲-اکرم امیری
۵۷۳-سید محمد باقرى
۵۷۴-موسی علایی
۵۷۵-وحیدرنجبر
۵۷۶-احمدذوالفقاری
۵۷۷-شهین مقامی
۵۷۸-محمود صفدری
۵۷۹-بانو ایروانی
۵۸۰ پروین حیدر
۵۸۱-مهرنوش گودرزی
۵۸۲-اعظمرسولینژاد
۵۸۳-فایزه اسلامی خواه
۵۸۴-خدیجه اسلامی
۵۸۵-اسلامی
۵۸۶-سعید آقاسی
۵۸۷-صابر کاظم لو
۵۸۹-عذرا کبیری
۵۹۰-غلامرضا رستگار
۵۹۱-افشین افکاری
۵۹۲-علی جدی
۵۹۳-علی اکبری پروشی
۵۹۴-رحمان فرامرزی
۵۹۵-شیوا عاملی راد
۵۹۶-پریچهر عزیزی
۵۹۷-تقی کلیدری
۵۹۸-علیرضاعظیمى
۵۹۹-زری محمدی
۶۰۰-شیواعمادی آذر
۶۰۱-یاسمن امیرکیائی
۶۰۲-جلال جعفری
۶۰۳-حسین اکبرزاده
۶۰۴-طاهره یوسفی
۶۰۵- سهراب اسکندری
۶۰۶-زهره ذاکر خطیبانی
۶۰۷-نادر قدیمی
۶۰۸-عباس نامجو
۶۰۹- پیروز نامی
۶۱۰- ابراهیم فرهی
۶۱۱-منصوره عرفانیان
۶۱۲-بتول مرادی
۶۱۳-محمد رضا رضایی گرکانی
۶۱۴-غلامرضا احمدی
۶۱۵- رقیه اصغری
۶۱۶-میثم علیخانی
۶۱۷-جواد لعل محمدی
۶۱۸-زهرا رحیمی
۶۱۹-نسرین بهمن پور
۶۲۰-حسن محمدیان
۶۲۱-فرشته خواجه وند
۶۲۲-محمد احمد خانی
۶۲۳-فهیمه سیف پور
۶۲۴-بهمدی
۶۲۵-ابوالقاسم مداح
۶۲۶- معصومه سیاح
۶۲۷- فاروق ناصری پور
۶۲۸- احمد شمشیربند
۶۲۹-فاطمه حسینی
۶۳۰-رحمن عابدینی
۶۳۱-سعید اسکندری
۶۳۲-امیر رضا غلامی
۶۳۳-محمد مرادیانی
۶۳۴-سعید زمانی
۶۳۵-سهیلا زنگنه
۶۳۶-اکرم نظری
۶۳۷-الهام خیابانی
۶۳۸- حسن محمدیان
۶۳۹-زهرا یوسف نژاد
۶۴۰-محمود صدیقی پور
۶۴۱- سیدمختارتقوی
۶۴۲-ایرج رحمانی
۶۴۳-لیلا چماچم
۶۴۴-علیرضا مهدی بیگی
۶۴۵-جمشید طاهری
۶۴۶-مهناز بخشی
۶۴۷-فاطمه عشقی
۶۴۸-منصوره نوری
۶۴۹-ناهید توتونچی
۶۵۰-مهشید یونسی
۶۵۱-مرتضی خانیان
۶۵۲- لیلا یراقى
۶۵۳-زویا سیرتی
۶۵۴-سید ایوب سلطانی
۶۵۵-غلامرضا خزائى
۶۵۶-فرییا ناصری
۶۵۷-اعظم صمدزاده
۶۵۸-زهرا قاسمپور
۶۵۹-معصومه کیخایی
۶۶۰-فاطمه محمدیون
۶۶۱-فاطمه سهرابی
۶۶۲-عشرت صادقی عابدین
۶۶۳-سکینه احمدی نژاد
۶۶۴-وحیهه عرب مقار
۶۶۵-عفت احمدی
۶۶۶-محمد احمدی موحد
۶۶۷-حمیدرضا احرامیانپور ازیزد
۶۶۸-علی ملایی
۶۶۹-پروانه منفرد
۶۷۰-سهیلا خوشخو
۶۷۱-نرگس نظری
۶۷۲-خدیجه خوش تاب
۶۷۳- معصومه خوش تاپ
۶۷۴-داریوش صحنه
۶۷۵- منصوره بهرامی
۶۷۶-صابر ممبینی
۶۷۷-مریم محمدی
۶۷۸-علی شفیعی
۶۷۹-حمید محسن زاده
۶۸۰-لقمان افضلی
۶۸۱- محمد برکاتی
۶۸۲- محبوبه فرح زادی
۶۸۳-زهرا نیکبخت
۶۸۴-بذری
۶۸۵- بهرام رضایی
۶۸۶-عباس ارجمندى
۶۸۷- رضا علیجانی
۶۸۸-معصومه عسگرزاده صوفیان
۶۸۹- محمد مهدی شاه حیدری
۶۹۰- حسین محمدی ثانی
۶۹۱-اکبر شکوهی نیا
۶۹۲-داود الهی
۶۹۳-حسن باقری
۶۹۴-محمد صدری
۶۹۵-سکینه رویین تن
۶۹۶- سعید جلیلی نظامدوست
۶۹۷- امیر صبوری
۶۹۸-مهرانگیز رضایی
۶۹۹-موسی الرضاشکفته
۷۰۰-منصور اصغرپور
۷۰۱-مرضیه نادری
۷۰۲- کیومرث عظیمی
۷۰۳- احمد خوشدل نظامی
۷۰۴-علی بهرامی
۷۰۵-عزت بناری زاده
۷۰۶-مهدی بهزادی
۷۰۷-سعید زارعی
۷۰۸- مرتضی بختیاروند
۷۰۹- رضا محمدیان
۷۱۰- منیژه زبیری
۷۱۱- نجمه جاوید
۷۱۲- بانواسماعیل زاده
۷۱۳- نسرین رجبی
۷۱۴- همایون قانع
۷۱۵-مریم دهقان
۷۱۶- صدیقه حسین نژاد
۷۱۷-فاطمه سلیمی
۷۱۸-محمدنکهت افزا
۷۱۹-صدیقه ایزدی
۷۲۰-محمد حسن رضایی بیدگلی
۷۲۱-مرضیه حبیبی
۷۲۲-کاظم انصاری
۷۲۳-روح اله ناصری
۷۲۴-کورش نعمتی
۷۲۵-اشرف مسعودی
۷۲۶-جوادکریمی
۷۲۷- صمد رنجگر
۷۲۸-گیلدا صعایی
۷۲۹-افسانه فقیه زاده
۷۳۰-رسول قاسمی
۷۳۱-حسن مقدمی
۷۳۲-سپهر فرهمند اصفهان
۷۳۳-محمود امانی
۷۳۴-لادن رضی
۷۳۵-مژگان کهریزی
۷۳۶-ناهیدجواهری
۷۳۷-قاسم خدائی
۷۳۸-مرتضی باقرلو
۷۳۹-محمود خیرخواه
۷۴۰-عبدالرحمن لشکری
۷۴۱-مهری محمدی
۷۴۲-محمدطاهری
۷۴۳-اکبر دهبانژاد
۷۴۴- مریم حق شناس
۷۴۵-علی امیرآبادی فراهانی
۷۴۶-فرشاد عباسی
۷۴۷-اعظم جهانشاد
۷۴۸-خلیل سوری
۷۴۹-محمدرضااسدی
۷۵۰-حسین حاتمی
۷۵۱- محرم مهدی
۷۵۲- محمد صدری
۷۵۳- محبوبه کرمی
۷۵۴-ابوالفضل سهرابی
۷۵۵-احمد بابابی
۷۵۶-قدسیه ندری
۷۵۷- مجید خسروی
۷۵۸- الهه فراهانی
۷۵۹- فاطمه سلیمانیان
۷۶۰- رویا میرزایی
۷۶۱- محمد حیدری زابل
۷۶۲-احمد تقوی
۷۶۳-نعمت الله پای خسته
۷۶۴-بیژن نرموسی
۷۶۵-لاله ماندگار
۷۶۶-نصراله رضائی
۷۶۷-مریم محرم خانی
۷۶۸-شهناز سیاقی
۷۶۹-سیدحسن حسینی مقدم
۷۷۰-اشرف مرادعلی بیگی لنگرودی
۷۷۱-زهرا ولیجانی
۷۷۲- مهناز حسینی
۷۷۳- فاطمه میانجی
۷۷۴- مریم بیات
۷۷۵-مژگان فیاض مقدم
۷۷۶- مریم حاتمی
۷۷۷-مهری احمدی
۷۷۸- طیبه ندری
۷۷۹-یاسر شادمهر
۷۸۰-جواد جماعتی
۷۸۱-فریبا جداری
۷۸۲-محمد هاشمی
۷۸۳-اشرف لک
۷۸۴-مریم شیری
۷۸۵-سیما سلمانی
۷۸۶-متصوره اتفاق
۷۸۷-لادن کرمی
۷۸۸-زهرا ربانی
۷۸۹-انسیه خسروی بلالمی
۷۹۰-عذرا مرادعلی بیگی
۷۹۱-ملیحه سدهی
۷۹۲-اعظم بیات
۷۹۳-سمیرا صدری
۷۹۴-منور هاشمی
۷۹۵-پوراعتصامحبیب الله منظری توکلی
۷۹۶-علی ضیایی
۷۹۷-معصومه رمضانی نژاد
۷۹۸-فریده آژیر
۷۹۹-محمدرضانرگسی
۸۰۰-علی ضیایی
۸۰۱-مهردادسوری
۸۰۲-کیوان مرادعلى بیگى
۸۰۳-سیران محمد حسینی
۸۰۴-محمد شاهین فر
۸۰۵-احمد تقوی
۸۰۶- مریم خانی
۸۰۷-غلامرضا زمانیان
۸۰۸-ابراهیم احدی پور
۸۰۹-عبداله زاده
۸۱۰-هاجر چراغیان
۸۱۱-نسرین حیدری
۸۱۲-سنجر فرهادی
۸۱۳-مهری قاسمی زاده
۸۱۴-صفیه یاردل
۹۱۵-شهناز شهبازی
۸۱۶-زهرایوسفی
۸۱۷-نبی الله باستان فارسانی
۸۱۸-راحله مرگانی
۸۱۹-احمد صمدانی
۸۲۰-لیلا اکبری
۸۲۱-کلثوم دانشور
۸۲۲-زهرا کلانتری
۸۲۳- کبری حمودی
۸۲۴-محمد جهانشیری
۸۲۵-اعتماد
۸۲۶-صادق ابراهیمی
۸۲۷-سیده فایزه سعید
۸۲۸-فایز کورده
۸۲۹- مجید خسروی
۸۳۰- الهه فراهانی
۸۳۱- فاطمه سلیمانیان
۸۳۲- رویا میرزایی
۸۳۳- محمد حیدری زابل
۸۳۴-یحیی سندگل
۸۳۵-اسماعیل حسنی
۸۳۶-صابر فتحی
۸۳۷-شهناز زنده بودی
۸۳۸-کیانوش سرابی
۸۳۹-مسعود اسلامدوست
۸۴۰- زهرا حاتم زاده
۸۴۱- فاطمه رحمانی
۸۴۲-ابراهیم آذرشب
۸۴۳-مانی نظری
۸۴۴-فریبا یاراحمدی
۸۴۵-احمد شفقتی
۸۴۶-سیمین ملک محمدی
۸۴۷-شهیندخت دلفان آذری
۸۴۸-منصوربشیری
۸۴۹-بانو اولیایی
۸۵۰-رحمان یوسفی
۸۵۱- بدری سائمیان
۸۵۲- ایران سائمیان
۸۵۳- اشرف نیک ترک
۸۵۴-روین شاه روش
۸۵۵- صبورا همتی
۸۵۶- منیره کشاورز
۸۵۷- روح انگیز فریدی فر
۸۵۸-مهری عزیزی
۸۵۹-اسما خطیب
۸۶۰-پروین شاهرخی
۸۶۱-محمود احمدی
۸۶۲-محمد صادق شریعتی
۸۶۳-محسن عبدی
۸۶۴-محمدنخعی
۸۶۵-حسین غضنفری
۸۶۶- زهرا منصوری
۸۶۷- فرهاد رشتیانی
۸۶۸-محمد شیری
۸۶۹-یحیی سندگل
۸۷۰-محمد فتاحی
۸۷۱- حشمت فرستاده
۸۷۲- فاطمه جهانی راد
۸۷۳- فاطمه سید صالحی لنگرودی
۸۷۴- غلامرضا زمانیان
۸۷۵- ماهرخ پور زرکشیان
۸۷۶-حمزه شیخه پور
۸۷۷- محمدفضلی
۸۷۸- نورمحمد درویشی
۸۷۹-هما محمدی
۸۸۰- زهرا حسینی
۸۸۱-رضاسلطانی
۸۸۲-خسروی بغداده
۸۸۳-مریم یوسفى
۸۸۴-زهره داودیفر
۸۸۵-خرامان قادری
۸۸۶-زهرایوسفی
۸۸۷-مهدی اکرمی
۸۸۸-احمدآوان جلو
۸۸۹-خسرو گلشنی نژاد
۸۹۰- بهمنیار
۸۹۱-حسن جوهری
۸۹۲- منور هاشمی
۸۹۳-احمد حائری مقدم
۸۹۴-زهرا سیرجانی
۸۹۵- حسن حسن زاده
۸۹۶- زینب سپهری
۸۹۷- مرضیه صاحبى
۸۹۸-سید رضا حسینی
۸۹۹- بهجت امیری
۹۰۰- مهتاب رضایی
۹۰۱-کوکب کوتی
۹۰۲-آترپای مرادعلی بیگی
۹۰۳-علی محمدی
۹۰۴-محمد رضا شاهنده
۹۰۵-علی مرادی
۹۰۶-شهلا امامى
۹۰۷-حمید جهانى نژاد
۹۰۸-سعید حق پرست
۹۰۹- قاسم حیاتی
۹۱۰-حمید صفایی
۹۱۱-صفدر کرمی
۹۱۲-مصطفی آزادی
۹۱۳- محمد دهقان
۹۱۴- مریلا آخوندزاده
۹۱۵-بهمدی
۹۱۶-جعفریان
۹۱۷-علی پریچه
۹۱۸-مقدم
۹۱۹-مریم راد
۹۲۰-محمدکرم احمدی
۹۲۱-کاظم وحدتی
۹۲۲-علی لکی زاده
۹۲۳-سپیده مالک
۹۲۴- زهرا احمدی
۹۲۵- رمضانعلی نزهتی
۹۲۶-مصطفی دائمی
۹۲۷-مهدی جلیلوند
۹۲۸-محمد رضا واشقانی فراهانی (اسلامشهر)
۹۲۹- زهرا چگینی
۹۳۰-فاطمه اهنگر
۹۳۱- احیا ژاله سرولایت(فرهاد)
۹۳۲- کاوه عبدی
۹۳۳-قدرت اله فرهمند
۹۳۴-محمد غیاثوند
۹۳۴-لیلاملکی
۹۳۵-علی کلزا
۹۳۶-کامبیز تنی
۹۳۷-احمد نریمان پور
۹۳۸-ابراهیم بهبهانی
۹۳۹-سلام خسروی
۹۴۰-حمید رضا رجایی
۹۴۱-,بتول عوض زاده مقدم,
۹۴۲-زهراعوض زاده مقدم
۹۴۳-زاهد مجیدی
۹۴۴-مهری صالحی کیان
۹۴۵-حسین نقوی
۹۴۶-مرتضی دلیریان
۹۴۷-مجید صلاحی
۹۴۸-سلام کمال آذری (سردشت)
۹۴۹-علی منفرد
۹۵۰-فاطمه رحمانی
۹۵۱-محمد تقوی
۹۵۲-صابری
۹۵۳-بیوک لازمی
۹۵۴-بیوک میرزایی
۹۵۵-منصوره کاشی
۹۵۶-صدری خوشخو
۹۵۷-وفیق مرتضی پور
۹۵۸-ابراهیم علیدادی
۹۵۹-نورالله برخوردار
۹۶۰-ستار زارعی
۹۶۱-حمید مجیری
۹۶۲-عبدالرسول عمادی
۹۶۳-سید مجتبی ابطحی
۹۶۴-علی قاسمی کیا
۹۶۵-سارامطاعی
۹۶۶-پریسا شفیعیان
۹۶۷-مکرمی
۹۶۸-سید مجید خادمی
۹۶۹-هیوا پیرخضرانیان
۹۷۰-یاسر ریکی
۹۷۱-سروه کریمی
۹۷۲-نسرین خوانساری
۹۷۳-سهیلا شریفی
۹۷۴-محمد حسن غلامپور
۹۷۵-منصوره تشکری
۹۷۶-سهیلا سلجوقی
۹۷۷-نسرین ملکی
۹۷۸-هاجر ربانی
۹۷۹-محمد عباس زاده
۹۸۰-منصوره عرفانیان
۹۸۱-امیراحمد رفیعا نژاد
۹۸۲- فاطمه سلیمانیان
۹۸۳- محمدرضا مدیری
۹۸۴- نرجس خاتمی
۹۸۵-محمدرضا مهدیان
۹۸۶-مهدی داودی
۹۸۷- حسین صادقی
۹۸۸-دکتر علی بیات
۹۸۹- عفت طبسی
۹۹۰-تقی کلیدری
۹۹۱-مجید رضایی
۹۹۲-ژیلا محمدزاده
۹۹۳- محمد تقوی
۹۹۴-جناب یزدانی
۹۹۵-مهدی بهروزی
۹۹۶-هادی مشهدی
۹۹۷- قاسم وثوق
۹۹۸- هاجر ساجدی
۹۹۹- سعید رجبی
۱۰۰۰- محمد جهانشیری
۱۰۰۱- زهرا نامبخش
۱۰۰۲-احمد محمدی
۱۰۰۳-مجید خسروی
۱۰۰۴-حسین ارقند
۱۰۰۵-نزهت الهی نیا
۱۰۰۶-رامین بدحی
۱۰۰۷-ابراهیم بهمدی
۱۰۰۸-پروین رئوف
۱۰۰۹-محمود سلامی
۱۰۱۰-ابراهیم حیدری
۱۰۱۱-عماد خسروانی
۱۰۱۲-علی پریچه
۱۰۱۳-مریم عطایی
۱۰۱۴-نیره مقدم
۱۰۱۵-حسین قوامی
۱۰۱۶-عباس یزدی
۱۰۱۷-راضیه خزاعی.
۱۰۱۸- محمد حیدری
۱۰۱۹-بانو حقیقی
۱۰۲۰-فاطمه رمضانی
۱۰۲۱-محمود فرامرزی
۱۰۲۲-قاسم وثوق
۱۰۲۳-مهدی ولی پور
۱۰۲۴-مریم زرگر
۱۰۲۵-محمدرضا مختاری
۱۰۲۶-علی بهمنیار
۱۰۲۷- علی اکبر موسایی
۱۰۲۸-بانو معتمدی
۱۰۲۹-ابوالقاسم عابدین پور
۱۰۳۰-احمد عسگری
۱۰۳۱-ابوالقاسم عابدین پور
۱۰۳۲-بانو خوشدل
۱۰۳۳-جواد شیرزاد
۱۰۳۴-یحیی سند گل
۱۰۳۵-حشمت فرستاده
۱۰۳۶-علی کامیاب
۱۰۳۷-علی اکبر حسن زاده
۱۰۳۸-حمیدشجیعی
۱۰۳۹-علیرضا زمانیان
۱۰۴۰-محمد فضلی
۱۰۴۱-مصطفی قنبری نیا
۱۰۴۲-نعیمه گنودی
۱۰۴۳-حسن کریمی
۱۰۴۴-علی ملایی
۱۰۴۵-حسن آخوندی
۱۰۴۶-علی قاسمی
۱۰۴۷-راحله مرگانی
۱۰۴۸-محمد محمد پور
۱۰۴۹-معصومه عسگرزاده
۱۰۵۰-علی منیری
۱۰۵۱-حسین بلقدر
۱۰۵۲-علیرضا اصغری
۱۰۵۳-الیاس ناصری
۱۰۵۴-مهرانگیز رضایی
۱۰۵۵-آقای مهدی پور
۱۰۵۶-حسین صداقتی
۱۰۵۷-شمسی هدایت زاده
۱۰۵۸-حسن ملوندی
۱۰۵۹-احمد صمدانی
۱۰۶۰-نجمه جاوید
۱۰۶۱-آقای بهمدی
۱۰۶۲-بانو مسلم
۱۰۶۳-علی اصغر جعفری
۱۰۶۴-وحید جوان
۱۰۶۵-مجید گنودی
۱۰۶۶-مرتضی تقوی فر
۱۰۶۷-رضا علیجانی
۱۰۶۸-عباسی
۱۰۶۹-سنجری
۱۰۷۰-مهدی عسگری
۱۰۷۱-مهدی اسدی
۱۰۷۲-بانو نوریان
۱۰۷۳-ذبیح اله نوریان
۱۰۷۴-غلامرضا احمدی
۱۰۷۵-زهره ابراهیم زاده
۱۰۷۶-حیدر علی امینی
۱۰۷۷-محمد محمدی
۱۰۷۸-رضا اسماعیل زاده
۱۰۷۹-طاهره مذهب یوسفی
۱۰۸۰-زهرا شریفان
۱۰۸۱-اکبر خواجه زاده
۱۰۸۲-علی موحد
۱۰۸۳-زری محمدی
۱۰۸۴-عطار
۱۰۸۵-شیوا
۱۰۸۶-ملایی
۱۰۸۷-حمید محسن زاده
۱۰۸۸-محسن شیردل
۱۰۸۹-ایروانی
۱۰۹۰-مهدی سلیمی
۱۰۹۱-حسن محمدی
۱۰۹۲-علی احمدی فر
۱۰۹۳-رضا محمدیان
۱۰۹۴- محمد حکیم الهی
۱۰۹۵- مهین راد
۱۰۹۶-ابراهیمی
۱۰۹۷-تقی زاده
۱۰۹۸-محمدپور
۱۰۹۹-سپیده امیدوار
۱۱۰۰-بانو وام خواه
۱۱۰۱-محمد احمدی موحد
۱۱۰۲-اعظم خادمیان
۱۱۰۳-ساقی
۱۱۰۴-جناب فرهاد
۱۱۰۵-جناب اکبری
۱۱۰۶-جناب فروتن
۱۱۰۷-عاطفه جواهریان
۱۱۰۸- محمود مهزادی
۱۱۰۹- حسین رمضانی
۱۱۱۰- آرمان طلب
۱۱۱۱-محمد تقی صیادی
۱۱۱۲- محمد جعفری(گلبهار)
۱۱۱۳-زهراامیرصادقی
۱۱۱۴- دست افشان
۱۱۱۵-اکبر پاکباز
۱۱۱۶-فرزانه بهروزی
۱۱۱۷-بهمن بیگی
۱۱۱۸- ناهید محمودی
۱۱۱۹- علی شیرزادی
۱۱۲۰-حوری خانپور
۱۱۲۱-مختاری
۱۱۲۲-فرهاداحمدی
۱۱۲۳- سعید اصلانی
۱۱۲۴- حسین رمضانی
۱۱۲۵- ولی الله هراتی
۱۱۲۶-زهرا راشکی
۱۱۲۷- بیژن حسینی
۱۱۲۸- مجیدچپرلی
۱۱۲۹-محمد روحانی
۱۱۳۰-سید محمد رضا جعفرزاده
۱۱۳۱- امیر موسوی
۱۱۳۲-،سید محسن نصرالهی
۱۱۳۳-مجید خسروی
۱۱۳۴-کامیاب
۱۱۳۵- علی اخوندی
۱۱۳۶-یونس دانشور
۱۱۳۷- علی پاک منش
۱۱۳۸- جهاندار زینعلی
۱۱۳۹- حبیب قربانی
۱۱۴۰- رحیم جلالی
۱۱۴۱- خلیل گرانمایه
۱۱۴۲- محبوبه سادات رشیدی
۱۱۴۳- بهنام نامورپور
۱۱۴۴- بیتا نظری
۱۱۴۵-زاهد کوشکی
۱۱۴۶-نعیم زندی
۱۱۴۷-مریم ملایی
۱۱۴۸- جواد درودی
۱۱۴۹-عبدالعظیم اقچه لی
۱۱۵۰-کبری کریمی پور
۱۱۵۱-محترم غریب
۱۱۵۲-منیرمیرهادی
۱۱۵۳-مرتضی ایزدپناه
۱۱۵۴-جبار امیرى حسینى
۱۱۵۵-محمد شیورانی
۱۱۵۶-سکینهصادقی
۱۱۵۷-مجیداسدپور
۱۱۵۸-سپیده صفاریان
۱۱۵۹-.آرمیتا بیگی
۱۱۶۰-ماریانا آرمان
۱۱۶۱-نظرنژاد
۱۱۶۲-مجتبی اخلاقی
۱۱۶۳-قاسم کریمی
۱۱۶۴-منیژه زبیری
۱۱۶۵-حبیب اله شمس
۱۱۶۶-محمدعلی عدالتیان
۱۱۶۷-سعید حق پرست
۱۱۶۸-محمد هراتی
۱۱۶۹-هاشم مهرکام
۱۱۷۰-محمدمهدی قربی
۱۱۷۱-علی جان آهنی
۱۱۷۲-فاطمه سروش مهر
۱۱۷۳-علی صدری
۱۱۷۴-مسعود اکبری
۱۱۷۵- عباس منصوری
۱۱۷۶-سپیده صفاریان
۱۱۷۷-منیژه ضیغمی زاده
۱۱۷۸-کاظم علی نیا
۱۱۷۹-جواد یوسفیان
۱۱۸۰-مریم راشکی پور
۱۱۸۱-محمدمهدی قربی
۱۱۸۲-پرویز افشاریراد
۱۱۸۳-کمال اکبری
۱۱۸۴-فرزانه ژاله رفعتی
۱۱۸۵-حسین رمضانپور
۱۱۸۶-بتول عوض زاده
۱۱۸۷-امین شیخ
۱۱۸۸- فاطمه طوسی
۱۱۸۹- سعیدحق پرست
۱۱۹۰- خادم
۱۱۹۱-عباس علی گلناری
۱۱۹۲-حمیده جباری
۱۱۹۳-سید اکبر کساییان زاده
۱۱۹۴-صمد قادرپور
۱۱۹۵-حبیب عزیزی
۱۱۹۶-علی کاتبی حور
۱۱۹۷-زهرا شیروانی
۱۱۹۸-حبیب اله شمس
۱۱۹۹-حسینندافی
۱۲۰۰-امان اله علی عسکری
۱۲۰۱-جمیله یمودی
۱۲۰۲-سوسن ملک محمدی
۱۲۰۳-محبوبه فرح زادی
۱۲۰۴- معصومه محمدی
۱۲۰۵- عباس حیاتی
۱۲۰۶-عطاء الله زاهدی
۱۲۰۷-مهری علیایی
۱۲۰۸- معشوقی
۱۲۰۹- علی اکبر هیبتی
۱۲۱۰- ابراهیم حیدری -مشهد
۱۲۱۱-محمد تقی خداپرست
۱۲۱۲-محمد محمدی
۱۲۱۳- فریبا سردار شهرکی
۱۲۱۴-احمد نجفی
۱۲۱۵-زیبا صدر
۱۲۱۶-شهره صدر
۱۲۱۷-منصوره صدر
۱۲۱۸-نرگس رستمی
۱۲۱۹-علی باقریانعلی
۱۲۲۰-ملکی
۱۲۲۱-محمد خشنود
۱۲۲۲-خدا بخش نادری
۱۲۲۳-پرویز حسنی
۱۲۲۴-علی نوروزی
۱۲۲۵-علی کرمی
۱۲۲۶-عباس موسی نیا
۱۲۲۷-نصراله رستگار فر
۱۲۲۸-اسماعیل ثواب خواه
۱۲۲۹-مرتضی نجفی
۱۲۳۰-رضا محمدی
۱۲۳۱-منیرمیرهادی
۱۲۳۲-محمد سنجابی
۱۲۳۳-مهدی زنگنه
۱۲۳۴-بهرام بابایی
۱۲۳۵-علی فروزش
۱۲۳۶-مرتضی ذوالفقاری
۱۲۳۷-عزیز مراد امیری
۱۲۳۸-مراد اژدری
۱۲۳۹-اکبر وکیلیان
۱۲۴۰-خسرو محمدی
۱۲۴۱-کیانوش حسینی
۱۲۴۲-احمد بارانی
۱۲۴۳-علی گلزار
۱۲۴۴- احمد رییسی
۱۲۴۵-حبیب اله حسینی
۱۲۴۶-فریبا نوریان
۱۲۴۷-علیرضا امیری
۱۲۴۸-محمدکرمی
۱۲۴۹- فاطمه ملک
۱۲۵۰-مسعود نظر
۱۲۵۱-ملیحه ایروانی
۱۲۵۲- حسن دهفولی
۱۲۵۳- جلال موسوی
۱۲۵۴-شهریار کوثری
۱۲۵۵-منصورفیروزکوهی
۱۲۵۶-هادی شریفی
۱۲۵۷- میثم علیخانی
۱۲۵۸- محمود امیری
۱۲۵۹-محمد صالحی
۱۲۶۰-محمد فروغی
۱۲۶۱-احمد محمدآبادی
۱۲۶۲-ارغیانی
۱۲۶۳-نوباغی
۱۲۶۴-مجتبی گروسی
۱۲۶۵-مرتضی رییسی
۱۲۶۶-حبیب الله زندی
۱۲۶۷-سید علی هاشمی
۱۲۶۸-سرحد آقایی
۱۲۶۹-علی رضا مصلحی راد
۱۲۷۰–سید حبیب اله شفیعی
۱۲۷۱-صدیقی
۱۲۷۲- سیلا سلطانی
۱۲۷۳-علی یوسفی
۱۲۷۴-ناصر آوش
۱۲۷۵–اکبر شکوهی نیا
۱۲۷۶-ابوالقاسم رادپور
۱۲۷۷-منیر میرزاخانی
۱۲۷۸-رضا غلامی
۱۲۷۹-علی حاج رضایی
۱۲۸۰-آریو راد
۱۲۸۱-مهدی سعیدی
۱۲۸۲-جواد درودی
۱۲۸۳-داوود خادم
۱۲۸۴-سلام اکبر بنوان
۱۲۸۵-هادی صادقی شفق
۱۲۸۶-محمدرضا گرشاسبی
۱۲۸۷-احمدی
۱۲۸۸-زهرا بیگی
۱۲۸۹-فاطمه جعفری
۱۲۹۰-حکیمه بنی هاشمی
۱۲۹۱-مهری ابراهیمی
۱۲۹۲-ولی اله جیرانی
۱۲۹۳-محمدرضامدیری
۱۲۹۴- حبیب الله زندی
۱۲۹۵-ضیغمی زاده
۱۲۹۶-حبیب اله شمس
۱۲۹۷-علی عدالتیان
۱۲۹۸- احمد محمدآبادی
۱۲۹۹- جواد بخشی
۱۳۰۰- علی رضا وفایی
۱۳۰۱-حسین خاکنژاد
۱۳۰۲-اشرف بنی هاشمی
۱۳۰۳_حسین رشیدی
۱۳۰۴-فرزاد کریم زاده
۱۳۰۵_ایرج احمدی
۱۳۰۶_محمود شاهرخی
۱۳۰۷_فاطمه عسکری
۱۳۰۸-علی حاجی
۱۳۰۹_محمد نقوی
۱۳۱۰_صدیقه پیرنام
۱۳۱۱_عباس هاشمیان
۱۳۱۲_بهرام گوهری نژاد
۱۳۱۳_آرزو شهبا
۱۳۱۴_حسین ملک پور
۱۳۱۵_آرزو اسلامی
۱۳۱۶_مریم جاویدنیا
۱۳۱۷_اشرف مسعودی
۱۳۱۸_نعمت اله حیدری
۱۳۱۹_معین صمیمی
۱۳۲۰-رخشنده سلیمی
۱۳۲۱-امین شیخ
۱۳۲۲زری اسماعیلی
۱۳۲۳-عذرا رفیعی
۱۳۲۴-مسعود پناهی
۱۳۲۵-فریده شمس مهر
۱۳۲۶-انگیز نجفیان
۱۳۲۷-اعظم ادب
۱۳۲۸-ضیغمی زاده
۱۳۲۹- حبیب الله زندی
۱۳۳۰-ولی اله جیرانی
۱۳۳۱-محمدرضامدیری
۱۳۳۲-مهری ابراهیمی
۱۳۳۳-فرزانه صالحی
۱۳۳۴-پروین نیک بخت
۱۳۳۵-فریده پاکدل
۱۳۳۶-شمس الدین رشید پور
۱۳۳۷-غلام رضا خردمنش
۱۳۳۸-رشید پای فشرده
۱۳۳۹-علی مرادی
۱۳۴۰-کتایون رستمی جلیلیان
۱۳۴۱-ملیحه آقا محمدی
۱۳۴۲–نوذر خدایاری
۱۳۴۳-مهدی جعفری
۱۳۴۴-علی کلانتری
۱۳۴۵-عبدالله صالحی
۱۳۴۶-مهدی لشگری
۱۳۴۷-مصطفی مرادی
۱۳۴۸-اکبر تقی لو
۱۳۴۹-مهرداد مهدی ابادی
۱۳۵۰-عباس کارگرپور
۱۳۵۱-محمد تقی تقی زاده
۱۳۵۲-حامد صیدی
۱۳۵۳- محمد صادق زاده
۱۳۵۴-لقمان افضلی
۱۳۵۵-زهره رضایی
۱۳۵۶-فاطمه مرادی
۱۳۵۷-مصطفی رجب زاده
۱۳۵۸-حمید فرخ امینی
۱۳۵۹-فائقه وحیدی
۱۳۶۰-سعید صادقی
۱۳۶۱-شهره سلطانی
۱۳۶۲-علی نجفی
۱۳۶۳-مجید اسدپور
۱۳۶۴-مریم نصیری
۱۳۶۵-مهران عظیمی
۱۳۶۶-مهدی عسگری
۱۳۶۷-حمید پرویزی
۱۳۶۸-حسن محامدی
۱۳۶۹-ابراهیم محمدی
۱۳۷۰-یوسف طاهری نژاد
۱۳۷۱-آرزو اسکندری
۱۳۷۲- جمیل امینی
۱۳۷۳-رقیه صادقی گرگری
۱۳۷۴-امنه لطیفی
۱۳۷۵-مجید لنگرودی
۱۳۷۶-عبدالحمید احسانی
۱۳۷۷-اعظم مصطفوی
۱۳۷۸-معین صمیمی
۱۳۷۹-نعمت اله حیدری
۱۳۸۰-اشرف مسعودی
۱۳۸۱-مریم جاویدنیا
۱۳۸۲-آرزو اسلامی
۱۳۸۳-حسین ملک پور
۱۳۸۴-آرزو شهبا
۱۳۸۵-بهرام گوهری نژاد
۱۳۸۶-عباس هاشمیان
۱۳۸۷-صدیقه پیرنام
۱۳۸۸-محمد نقوی
۱۳۸۹-فاطمه عسکری
۱۳۹۰-محمود شاهرخی
۱۳۹۱-ایرج احمدی
۱۳۹۲-فرزاد کریم زاده
۱۳۹۳-حسین رشیدی
۱۳۹۴-صغری کریم الدینی
۱۳۹۵- محمد علی یاری
۱۳۹۶-محمد صادق زاده
۱۳۹۷-خادمان
۱۳۹۸-مصطفی حقمرادی نیا
۱۳۹۹-غلامرضا سلیمیان
۱۴۰۰- رحیم علی رسول
۱۴۰۱-مرتضی توکل
۱۴۰۲-علی دل آرامی
۱۴۰۳-حسین زارعشاهی
۱۴۰۴-علی حاجی
۱۴۰۵-نازنین سادات حسینی
۱۴۰۶-یوسف رضا نژاد
۱۴۰۷-عبدالله افتخاری
۱۴۰۸-نقی المار
۱۴۰۹-آیت حدادی
۱۴۱۰-زیبا چگینی
۱۴۱۱-نبی قاسمی
۱۴۱۲-ادهم ناروئی
۱۴۱۳-احسان رئیسی ،
۱۴۱۴-ایوب دامنی،
۱۴۱۵-فاتح فاطمی
۱۴۱۶-محسن احمدی
۱۴۱۷-علی امیرخانی
۱۴۱۸-فاطمه موسی خان بختیاری
۱۴۱۹-رقیه کاظمی کله سری
۱۴۲۰-فائزه اسلامی خواه
۱۴۲۱-محسن بیریایی
۱۴۲۲-زیبا چگینی
۱۴۲۳-علی حسینی
۱۴۲۴-علی آزادمنش
۱۴۲۵- کبرى نورزاد
۱۴۲۶-مهدى خواجه حسینى
۱۴۲۷- مهناز میامى
۱۴۲۸- بیتا میامى
۱۴۲۹-فروزان مهدوی
۱۴۳۰-شکیبایی
۱۴۳۱-محسن نوروزی
۱۴۳۲-نیلوفر شهلایی
۱۴۳۳-زهراطاهرخانی
۱۴۳۴-بهزاد مشعوف
۱۴۳۵-هادی قربانی
۱۴۳۶-معصومه یعقوبی
۱۴۳۷-زمانیان
۱۴۳۸-اکرم رجائیان
۱۴۳۹-ابراهیم لاچینی
۱۴۴۰-مرتضی رییسی
۱۴۴۱-مسعود کرمی
۱۴۴۲-امیر صائمی
۱۴۴۳-فریده غیاث الدین
۱۴۴۴-محمدرضا گودرززاده
۱۴۴۵- احمد رحیمی
۱۴۴۶- اصغر میرزایی
۱۴۴۷- طاهره حق شناس
۱۴۴۸- سیدعسگرسیدی
۱۴۴۹-رحیم سرکار
۱۴۵۰- ابراهیم کارگری
۱۴۵۱-مهرداد ملا عباسی
۱۴۵۲- خلیل سوری
۱۴۵۳- کریم رستمی
۱۴۵۴-پروانه آل بویه
۱۴۵۵- محسن مبینی
۱۴۵۶-حمید مهدیزاده
۱۴۵۷- علی اسدی نامور
۱۴۵۸-صابر ممبینی
۱۴۵۹-حمید افشار
۱۴۶۰- لعیا سلیمانی
۱۴۶۱-اصغر محمدخانی
۱۴۶۲-قاسم رجبی
۱۴۶۳-فرشیدهکی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر